SVI JE ZNATE: Za ovu glumicu se priča da je vanbračna ćerka Miroslava Lazanskog!
Foto: Profimedia

šok

SVI JE ZNATE: Za ovu glumicu se priča da je vanbračna ćerka Miroslava Lazanskog!

Javnost ju je zapazila kada se naga pojavila u kadrovima “Južnog vetra”, a sada je publika može gledati u seriji “Tri muškarca i tetka”

Objavljeno: 22:43h
  • 96

Ćerka Miroslava Lazanskog nastala je kao plod fatalne emotivne veze, tvrdila je svojevremeno njena majka, glumica Gordana Bjelica

Ćerka Miroslava Lazanskog nastala je kao plod fatalne emotivne veze, tvrdila je svojevremeno njena majka, glumica Gordana Bjelica. Ipak, Miroslav Lazanski za života se trudio da sačuva svoj brak i porodičnu idilu, a Gordanine tvrdnje da je otac njenog deteta nije priznao, čak ni onda kada su zbog toga završili na sudu.

Iznenadna smrt Miroslava Lazanskog u sedamdeset prvoj godini, šokirala je domaću javnost. Ambasador Srbije u Rusiji bio je tokom protekle dve godine, a karijeru vojnog analitičara i novinara gradio je godinama. Pored toga od 1995. bio je i stalni član žirija za izbor za Mis.

Ipak, mnogo važnija uloga bila mu je ona kod kuće, gde je tri decenij bio brižan suprug i posvećen otac sinu Aleksandru. Intimu svoje porodice trudio se da sačuva od znatiželjne javnosti, naročito od kada je njegovu sigurnu luku uzdrmala izjava glumice Gordane Bjelice da je Miroslavu 1994. godine rodila ćerku, koju on nikada nije želeo da prizna.

U svojim tvrdnjama bila je toliko dosledna, da je čak odlučila da ga tuži i sudskim purem zahteva da prizna očinstvo nad ćerkom. Ipak, epilog slučaja javnosti nikada nije postao poznat.

‒ Pre nego što sam u zrelim godinama ostala u drugom stanju imala sam brak u kome nisam uspela da se ostvarim kao majka. Završio se sporazumno. Posle razvoda imala sam fatalnu vezu u kojoj sam neplanirano ostala u drugom stanju. Odluka da rodim dete bila je samo moja jer smatram da bi svaka žena koja je u mogućnosti trebalo da postane majka. Nikada od muške strane nisam tražila bilo šta. Ko je Teodorin otac znamo ona, ja i on. Imale smo jedan ozbiljan razgovor kada sam joj sve objasnila i više o tome ne pričamo – rekla je posle svega Gordana Bjelica.

Navodna ćerka Miroslava Lazanskog i Gordane Bjelice je prelepa mlada glumica, Teodora koja ima dvadeset sedam godina i sigurnim korakom gradi uspešnu karijeru.

Javnost ju je zapazila kada se naga pojavila u kadrovima “Južnog vetra”, a sada je publika može gledati u seriji “Tri muškarca i tetka”.

Lepotu i glumačku strast nasledila je od majke Goce, koja joj je celog života bila najveća podrška i oslonac.

Bonus video:

ESPRESO INTERVJU: Sloba Radanovic
06:56

ESPRESO INTERVJU: Sloba Radanovic

(Espreso / Story)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
Inicijalizacija u toku...
counterImg

Espreso.co.rs


Adria media