NAKON OPERACIJE ŽELUCA SMRŠALA JE 85kg: "Kada dođete u fazu da vam TREBA STRUČNA POMOĆ, ZNATE DA JE TO BOLEST!"
Krstinja Todorović, Foto: Youtube

SVAKA ČAST!

NAKON OPERACIJE ŽELUCA SMRŠALA JE 85kg: "Kada dođete u fazu da vam TREBA STRUČNA POMOĆ, ZNATE DA JE TO BOLEST!"

Krstinja Todorović o operaciji želuca i rečima mentorke Marije

Objavljeno:

Finalistkinja "Zvezda Granda" Krstinja Todorović osvrnula se na proteklu sezonu takmičenja, mentorku Mariju Šerifović, kao i na operaciju želuca, nakon koje je izgubila čak 85 kilograma.

Krstinja Todorović
foto: Printscreen Instagram

- Nisam očekivala da ću ispasti u prvom preseku, nadala sam se boljem plasmanu, finale mi je bio krajnji cilj, to sam želela i desilo se. Zadovoljna sam, a kako se približava nova sezona, osećam taj nedostatak druženja i snimanja. Krivo mi je što neću opet učestvovati - rekla je Krstinja, te se osvrnula na zahvat kojem se podvrgla.

- Nakon što sam odgledala emisiju u prvom krugu, sačekao me je ozbiljan razgovor s Marijom. Rekla mi je da moraju neke stvari da se reše da bih uspela i tad sam se odlučila za intervenciju. Šou-biznis je takav da će se pojaviti neko ko izgleda lepše od mene, a ne peva bolje i proći će, a ja ću ispasti - rekla je Krstinja iskreno, a zatim dodala:

- Kada dođete u tu fazu da vam je potrebna stručna medicinska pomoć, znate da je to bolest. U početku mi je bilo jako teško, ali nakon nekoliko dana, sada meseci, sve to se zaboravilo. Borba sa samom sobom bila je najteža i s ponosom mogu da kažem da je sada sve iza mene. Da mogu da vratim vreme, opet bih sve isto uradila.

Bonus video:

00:12

KORAĆEVA IZBACILA SILIKONE I OTIŠLA U PROVOD SA BIVŠOM ZADRUGARKOM: Ana objavila snimak, pokazala i šta joj je MAJKA PORUČILA!

(Espreso/Objektiv)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.