NATAŠA BEKVALAC O SUKOBU SA ANOM NIKOLIĆ ZBOG RASTE: "Nisam s uma sišla!"
Ana Nikolić i Nataša Bekvalac, Foto: Printscreen

žestoko

NATAŠA BEKVALAC O SUKOBU SA ANOM NIKOLIĆ ZBOG RASTE: "Nisam s uma sišla!"

Nataša Bekvalac o sukobu sa Anom Nikolić zbog Raste

Objavljeno:

Nataša Bekvalac nedavno je objavila duet sa Stefanom Đurićem Rastom, a od tada ne prestaje da se priča o njenom navodnom sukobu sa reperovom bivšom suprugom, pevačicom Anom Nikolić.

Nataša Bekvalac
foto: Damir Dervišagić

Novosadska barbika još jednom je prokomentarisala ove navode, te istakla da se ne obazire previše na šuškanja o tome da se Ana naljutila na nju zbog saradnje sa Rastom.

- Ne može da mi smeta nešto što ne postoji. Mediji nisu moj život, ja nisam s uma sišla. Ja generalno nisam imala nikakav problem, niti bilo kakvu negativnu emociju sa njene strane - rekla je Nataša za emisiju "Premijera".

Ona je istakla da je izuzetno ponosna na uspeh koji je postigla njena i Rastina duetska numera "Iz daleka".

- Ja sam znala da će to biti nešto što će u očima publike biti pozitivno, jer je iz najpozitivnijih emocija rađeno - iskrena je bila Nataša.

Pevačica se pre nekoliko dana vratila sa Ibice, gde je bila sa sestrama Kristinom i Tanjom i sa još nekoliko prijatelja, a tamo su spojili posao i zadovoljstvo.

- Pet nezaboravnih dana, imala sam sjajno društvo. Bili smo 5 dana, a tri dana smo od jutra do sutra radili. Dva dana smo imali za uživanje. Prelepo - istakla je Bekvalčeva.

Bonus video:

05:01

Aca Lukas i Ivana Selakov snimanje spota za pesmu Svatovi

(Espreso/Blic)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.