MORA HITNO NA OPERACIJU, DEO PLUĆA ĆE MORATI DA UKLONE: Ima rak!
Foto: Printscreen

užas

MORA HITNO NA OPERACIJU, DEO PLUĆA ĆE MORATI DA UKLONE: Ima rak!

– Ljudi, moram nešto da vam kažem. Imam rak. Uskoro ću na operaciju na kojoj će mi odstraniti pola levog plućnog krila – započela je objavu

Objavljeno:

Poznata američka komičarka Keti Grifin na Instagramu je objavila da ima rak pluća i da joj predstoji operacija u kojoj će joj odstraniti deo plućnog krila.

– Ljudi, moram nešto da vam kažem. Imam rak. Uskoro ću na operaciju na kojoj će mi odstraniti pola levog plućnog krila – započela je objavu.

U nastavku je istakla da nikad nije pušila.

– Da, imam rak pluća iako nikad nisam pušila. Doktori su vrlo optimistični jer je rak u prvom stadijumi i zadržao se na levom plućnom krilu. Nadamo se da mi neće trebati ni hemioterapija ni radijacija nakon ovoga i da ću moći normalno da dišem. Već za mesec dana bi trebalo da budem u pokretu kao i inače – napisala je Keti.

– Ovo su bile lude četiri godine, pokušavala sam da se vratim na posao, zabavljajući vas, ali biću sasvim dobro. Naravno, vakcinisana sam protiv kovida. Da nisam, posledice bi bile još ozbiljnije. Molim vas, idite redovno na preglede, to će vam spasiti život – zaključila je.

Bonus video:

00:19

ESPRESO PAPARAZZO! UHVATILI SMO STANIJU U CRNOJ GORI

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.