BIVŠA DEVOJKA MILOŠA BIKOVIĆA IZNELA OZBILJNE OPTUŽBE NA RAČUN GLUMCA: Tvrdi da nije imala život zbog njega!
Foto: Profimedia

skandalozno

BIVŠA DEVOJKA MILOŠA BIKOVIĆA IZNELA OZBILJNE OPTUŽBE NA RAČUN GLUMCA: Tvrdi da nije imala život zbog njega!

Ova mlada lepotica kaže da je "gajila nadu da u njemu ima nečega ljudskog", a to je i previše blago u odnosu na ostale tvrdnje koje je iznala o srpskom glumcu

Objavljeno:

Arina Vološina objavila je na svom zvaničnom Instagram profilu podužu poruku koja se tiče Miloša Bikovića, te emotivne veze u kojoj su, kako ona tvrdi, bili čak godinu dana.

Ova mlada lepotica kaže da je "gajila nadu da u njemu ima nečega ljudskog", a to je i previše blago u odnosu na ostale tvrdnje koje je iznala o srpskom glumcu.

- Oko godinu dana nisam živela svoj život, pošto sam bila u vezi sa Milošem Bikovićem. Morala sam da razmišljam o svom imidžu, ugledu (što mu je najvažnije, ali nažalost, slika na ekranu ne odgovara stvarnosti, posebno je zastrašujuće kada čovek pomene Boga na svakom koraku). Imala sam poslednju nadu da u njemu ima nečeg ljudskog. Ali, 31. jula sve je potpuno raspršeno. Čovek se ponašao veoma grubo - napisala je Arina.

- U početku, kada se pojavila informacija da smo zajedno, odmah sam predložila da kažem da nemam ništa s njim - nastavila je i dodala da joj je Biković tada rekao da se neće više skrivati, ako su mediji već shvatili da su zajedno.

Miloš Biković
foto: Printscreen

- Ipak, kada se sve saznalo, promenio se prema meni, udaljio se, ohladio, a ja sam slušala sve što mi govori - tvrdi ova devojka.

- Kada se to dogodilo, njegova reakcija, ponašanje i odnos prema meni su posebna priča. Samo nemoj da reaguješ. me odgovaraj i ne briši. Uradila sam upravo to. Slušala sam sve što mi je rekao. Danas mu nisam devojka, pa mi je lakše da govorim o situaciji tako da više nema nagađanja i pitanja - objasnila je Arina.

- Primati negativne poruke od stranaca, da će me ubiti, da umrem, čitati svakakve uvrede - umorna sam. Egocentrizam ove osobe prešao je sve granice. A one vrednosti o kojima priča, ne zna za njih, a vidi samo sebe, ne poštuje vreme, rad, zdravlje drugih ljudi. Posebno kada je u pitanju blisko okruženje. Osećaj odgovornosti i osećaj krivice za njega je najstrašniji, jer ga to guši, u takvim trenucima morate misliti ne na sebe, ne na svoju udobnost i ne na svoje ja. Životne situacije koje su se razvile otkrile su unutrašnjost osobe sa svih strana - zaključila je Vološina.

Ovim povodom mediji su upitali Miloša za komentar, ali do momenta objavljivanja ovog teksta odgovor nismo dobili.

Bonus video:

00:27

NADEŽDU KITE EVRIMA NA KOSOVU, PUNE RUKE NOVČANICA! Toma ide sa Biljićevom na TEZGE, obelodanio snimke sa privatnog veselja

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.