VUK MOB OD PAULE PRAVI PROJEKAT: Hublinova postaje pevačica, a u jednom je ISKOPIRALA Lunu Đogani!
Foto: Printscreen

haos

VUK MOB OD PAULE PRAVI PROJEKAT: Hublinova postaje pevačica, a u jednom je ISKOPIRALA Lunu Đogani!

Nedavno je Vuk Mob za medije otkrio da među njima nema ništa više od druženja i poslovne saradnje

Objavljeno:

Paula Hublin nakon rijalitija rešila je da iskoristi svoju popularnost i da uplovi u muzičke vode. Svi su primetili na "Zadrugovizijama" da ima dara za pevanje i javne nastupe.

Ona je otpočela saradnju sa Vukom Mobom, a mnogi su odmah posumnjali da među njima postoje ljubavne varnice. Nedavno je Vuk Mob za medije otkrio da među njima nema ništa više od druženja i poslovne saradnje.

- Veću glupost nisam čuo. Apsolutno je bez veze šta se piše samo zbog jednog storija. Među nama ne postoji nikakav prisniji odnos, već isključivo poslovni. Ona je moj projekat, zapravo, planiram da otvorim firmu, koja će se baviti mladim nadama i njihovim karijerama, a Paula će biti jedan od mojih izvođača - počeo je Vuk za medije.

Juče su objavili zajedničku fotografiju sa snimanja spota.

Paula je za ovu priliku odabrala crnu odevnu kombinaciju koja se sastojala od kožnog prsluka i uskog šortsa. Kosu je pokupila u rep i isplela pletenicu sa zelenim umetcima.

Međutim, ono što su svi primetili je da je iskopirala odevnu kombinaciju Lune Đogani u spotu pesme "Gram po gram". Luna je za tu priliku odabrala crni kožni prsluk, kratak šorts i pokupila je kosu u rep. Zanimljivo je da kod obe bivše zadrugarke ima zelenih detalja.

Pogledajte obe fotografije, pa sami procenite kolika je sličnost u odevnim kombinacijama. Ostaje nam da vidimo da li će joj Luna zameriti i ući s njom u rat ili će joj imponovati što je neko krenuo njenim stopama.

Bonus video:

00:19

ESPRESO PAPARAZZO! UHVATILI SMO STANIJU U CRNOJ GORI

(Espreso / Srbija Danas)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.