MILENA DRAVIĆ JE PRE DRAGANA NIKOLIĆA IMALA DVA MUŽA: Znate ih dobro!
Foto: Printscreen Youtube

opa

MILENA DRAVIĆ JE PRE DRAGANA NIKOLIĆA IMALA DVA MUŽA: Znate ih dobro!

Nakon toga Milena je uplovila u vezu sa rediteljem Vojislavom Kokanom Rakonjcem. Njihova ljubav krunisana je brakom, u kome su bili sve do njegove smrti. Rakonjac je preminuo u 34. godini života, 1969. godine

Objavljeno:

Ljubav između Milene Dravić i Dragana Nikolića do poslednjeg dana bila je sinonim skladnog i lepog braka kome mnogi teže, međutim, malo je poznato da je slavna glumica pre veze sa čuvenim glumcem bila u dva turbulentna braka.

Diva jugoslovenske kinematografije prvi brak je sklopila sa režiserom Purišom Đorđevićem, za koga se venčala 1960. godine. Razveli su se posle nekoliko godina zajedničkog života, a Puriša je otvoreno pričao da nikada nije prežalio taj krah braka i rastanak sa lepom Milenom.

- Ljubav je vrlo važna, naročito onda kad nas ta ljubav ostavi. Dan-danas u prolazu često viđam ženu koja me je ostavila 1980. Da li verujete da se od tada još nisam opametio? Ali, od svih žena koje sam poznavao i koje sam voleo, još uvek jedino i najviše volim Milenu Dravić - rekao je svojevremeno Puriša pričajući o bivšoj supruzi uvek sve najlepše.

- Milena i ja smo kratko bili u braku, nismo imali ni fotografiju sa venčanja. A venčali smo se 1960, u mojoj kući u Čačku, i to u kuhinji. To je bila beda, sirotinja, nismo imali ni stan u Beogradu. Ali, među nama rečeno, mene su sve žene koje sam voleo ostavljale, smatrajući da više volim film nego njih. I bile su u pravu, film je bio i ostao moja najveća ljubav - ispričao je reditelj još za domaće medije.

Nakon toga Milena je uplovila u vezu sa rediteljem Vojislavom Kokanom Rakonjcem. Njihova ljubav krunisana je brakom, u kome su bili sve do njegove smrti. Rakonjac je preminuo u 34. godini života, 1969. godine.

Nakon toga, tri godine kasnije, Milena upoznaje Dragana Nikolića i oni postaju jedan od najomiljenijih slavnih parova u bivšoj Jugoslaviji.

Ljubav sa Draganom razbuktala se na snimanju filma "Kako su se volele dve budale" 1972. godine, a upoznali su se tri godine ranije, na snimanju filma "Horoskop". Venčali su se i Opštini Vračar, a kuma im je bila glumica Jelisaveta Seka Sablić.

Bonus video:

00:25

KARIĆ NASTAVLJA SA PROVOKACIJAMA NA RAČUN KIJE KOCKAR! Žestoka FRKA na mrežama: Imala je odnose u WC, polomila ŠOLJU!

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.