ISPLIVAO SNIMAK NAKON UPADA U STAN TAMARE ĐURIĆ! U STRAHU ZA ŽIVOT: Zastrašujuć prizor,sumnja se na POKUŠAJ UBISTVA
Foto: Kurir

strašno

ISPLIVAO SNIMAK NAKON UPADA U STAN TAMARE ĐURIĆ! U STRAHU ZA ŽIVOT: Zastrašujuć prizor,sumnja se na POKUŠAJ UBISTVA

Pogledajte prizor koji je Đurićka zatekla nakon što joj je isečena struja.

Objavljeno:

Kao bomba odjeknula je vest da je Tamaru Đurić neko pokušao da ubije, a Tamara je za Kurir istakla da je neko isekao sve kablove u zgradi u kojoj ona živi sa porodicom na Vračaru i da ona trenutno nema struju.

00:16

TAMARA NIJE BILA U STANU KADA SU UPALI U NJENU ZGRADU Pogledajte prizor koji je Đurićka zatekla nakon što joj je ISEČENA STRUJA!

Na priloženim fotografijama se vidi kako su kablovi odsečeni, a kako Tamara kaže ne može ni da zamisli šta bi se desilo da je bila u stanu.

Tamara Đurić
foto: Kurir

Ekipa pomenutog medija je došla u posed fotografija i video snimka koji su nastali kada se Tamara vratila u stan i zatekla pomenuti prizor.

Ona je snimila ulaz u garažu u kojoj se nalazi njen automobil, a takođe je istakla da ne sme da upali automobil i da policija detaljno pregleda sve.

Tamara Đurić
foto: Kurir

- Taj neko je otključao šifru na kapiji, pa na ulazim vratima što je gotovo nemoguće jer je zgrada obezbeđena najsavremenijom sigurnosnom opremom. Meni ovo sve liči na pokušaj ubistva. Kako drugačije da opišem situaciju koju sam zatekla na licu mesta. Ne smem da upalim automobil dok policija ne završi sa svim proverama. Zgrada ima i obezbeđenje, i to mi je tek sumnjivo kako su uspeli sve da organizuju. Zaista je neprijatna situacija. Štaviše, cela ulica je pod video nadzorom i sada se nadam da će pripadnici MUP-a da pregledaju sve kamere i da će počinioc uskoro biti poznat. Ono što je meni rečeno, da su ovako nešto mogli samo da urade profesionalci- zaključuje Tamara.

(Espreso/Kurir)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.