HARIS DŽINOVIĆ OTKRIO ŠTA NAJVIŠE MOŽE DA GA IZBACI IZ TAKTA!
Haris Džinović, Foto: Printscreen

ZANIMLJIVO

HARIS DŽINOVIĆ OTKRIO ŠTA NAJVIŠE MOŽE DA GA IZBACI IZ TAKTA!

Haris Džinović otkrio šta može najviše da ga izbaci iz takta

Objavljeno:

U novom izdanu emisije "Premijera - Vikend Specijal" harizmatični voditeljski duo Tijana Prica i Bojana Lazić imale su priliku da ugoste pevača Harisa Džinovića i sa njim razgovara o svim aktuelnostima u njegovom životu.

Haris Džinović
foto: Printscreen

Naime, legendarni pevač pevao je sinoć u Apatinu, pred hiljadama ljudi, gde je napravio vrhunsku atmosferu.

- Pomalo sam umoran, jutros sam u sedam sati legao, malo smo ostali posle koncerta, stigao me je umor, ali dobro, ne žalim se – započinje Haris, pa dodaje:

- Iskren da budem, ja nemam tremu. Jedino što imam jeste uzbuđenje, tri koncerta za redom, to je stvarno nešto, a ja se derem kao magarac, ostaju posledice. Uzbuđenje, ili tremu, imam samo od onog što upravlja mikrofonom. Ja imam samo taj osećaj prema publici, ako mi on zezne to, to jedino može da me iznervira na koncertu. Uvek imam problem sa tim filzozofom – kaže pevač.

Haris Džinović
foto: Printscreen

Džinović je otkrio i kako reaguje u tim situacijama.

- Katastrofa reagujem! Krenem da vičem, ali nebitno, on kvari moj koncert, a publika nema ni utisak šta se dešava. Bolje da mi bend pogreši, nego on sa mikrofonom – kaže Haris.

Haris se ubrzo dotakao i detalja nove pesme koju je nedavno izbacio sa mladom pevačicom, Anđelinom.

- Publika je navikla na moj repertoar, zajedno pevamo svi te pesme. Novi duet sa Anđelinom još uvek nisam zapevao, ipak je to duet, neki ženski vokal bi morao to da otpeva sa mnom, ako ne ona – priča pevač, pa dodaje:

- Ja ću biti iskren, kao u životu, tako i pred kamerama... Ja sam veliki prijatelj sa Ognjenom Amidžićem. On me je nazvao i predstavio mi Anđelinu, jako lepa peva i izgleda, pitao me da li bih ja otpevao... Došao sam u studio, nije mi bilo nešto to po mom ćefu, sve je drugačije od onoga što ja radim, ali to je bio pun paket – otkriva pevač.

Bonus video:

03:21

UMESTO KRALJA MERAKA ZAMALO DA BUDE KRALJ FUDBALA! Haris OTKRIO nepoznate detalje iz života: Više voleo sport od mikrofona!

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.