POTPUNO NEOČEKIVANO! SAŠA POPOVIĆ KRŠI PRAVILA ZBOG TANJE SAVIĆ: Žao mu je zbog svega, ne može Milija da smeni!
Foto: Espreso

iskreno

POTPUNO NEOČEKIVANO! SAŠA POPOVIĆ KRŠI PRAVILA ZBOG TANJE SAVIĆ: Žao mu je zbog svega, ne može Milija da smeni!

"Žao mi je zbog svega što se dogodilo" - rekao je na početku Saša.

Objavljeno:
  • 129

Saša Popović otkrio je da će žiri i naredne sezone u "Zvezdama Granda" ostati nepromenjen.

- Žiri ostaje isti, ako neko ne otkaže i ne predomisli se. Mada ne verujem u to, ta stolica puno vredi. Boje se, puno to sve košta - kazao je on i dodao:

- Milija ja nikako ne mogu da smenim. Vlasnici su odlučili da on bude direktor i postavili ga tu gde jeste. Njegov zadatak je da spremi pesme za pobednika i sad mi je lakše, jer ja to više ne radim. Žika i ja smo to radili godinama, a sada je na Milija red.

Tanja Savić
foto: Ata images

Popović se osvrnuo i na čitavu situaciju koja se događa Tanji Savić u porodici.

- Tanja Savić je naše dete. Sa ove distance, ona se pojavila 2003. godine i od tada je prošlo 18 godina. Nju je "Grand napravio" i žao mi je zbog svega što joj se dogodilo. Oslobodili smo je dve godine pre ugovora, jer je bila trudna, a ovo što joj se dešava nije lepo. Mi je volimo i podržavamo.

Aca Lukas prozvao je "Grand" u svojoj knjizi da je njihovo takmičenje za zvezde namešteno i da u tome nije hteo da učestvuje. Saša na to ovako odgovara.

- Nisam pročitao to delo, niko mi nije javio da se nalazim u knjizi. Što se nas tiče, uvek se cenilo pevanje. To ne može niko da porekne. Ako imamo u vidu čitavu plejadu pevača, toliko njih smo iznedrili da je nelogično reći da se ne ceni pevanje. Evo poslednje sezone, svi finalisti su sjajni pevači.

Popović je otkrio i u kakvim je sada odnosima sa Zoricom Brunclik.

- Nismo se sreli, niti čuli, ali smo izgladili odnos. Zorica je bila u specijalu, a kasnije i kod Žike u emisiji. Cenim je i poštujem, ona je možda bila i najbolji član žirija - zaključio je Saša Popović za "Skandal".

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
Inicijalizacija u toku...
counterImg

Espreso.co.rs


Adria media