ŽIRI JU JE BRUTALNO PONIZIO, A ONA JE BESNA NAPUSTILA SCENU I DISKVALIFIKOVANA JE: Nakon pet godina otkrila ISTINU!
Foto: Youtube

ISKRENA

ŽIRI JU JE BRUTALNO PONIZIO, A ONA JE BESNA NAPUSTILA SCENU I DISKVALIFIKOVANA JE: Nakon pet godina otkrila ISTINU!

Posle 5 godina progovorila o skandalu sa Marijom Šerifović i napuštanju "Zvezda Granda.

Objavljeno:

Pevačica Dunja Popović pre pet godina takmičila se u "Zvezdama Granda", ali je diskvalifikovana zbog verbalnog okršaja sa Marijom Šerifović. Sada je progovorila o svemu što se tada dešavalo.

- Nikome nije prijatno kada ga vezuju za bilo koji skandal, ali to je život, treba to prihvatiti tako kako jeste. Meni je pomalo smešno, zato što ja kao ličnost nisam intrigantna, vrlo sam mirna. Mada, možda se ne bi reklo po meni, ali zaista ne ulazim u konflikte sa bilo kim, ali sam ispala "mala od skandala", ni kriva ni dužna - rekla je Dunja za "Kurir", a onda se osvrnula na trenutak kada je napustila scenu zbog, kako je navela, komentara od strane Marije Šerifović.

Dunja Popović
foto: Youtube

- Ja sam sama napustila scenu, nisu te uvrede bile samo od strane Marije, odnosno nije se ona lično meni obratila, već meni i kandidatkinji koja je stajala pored mene, ali jednostavno sve je to bilo vrlo degutantno i trebalo je to prekinuti na vreme, ali nije prekinuto, ja sam se samo okrenula i izašla samoinacijativno, nisam se ja upuštala u bilo kakve rasprave sa njima, niti bih, jer prosto oni su žiri, ja kandidat i to nikada ne bih sebi dozvolila, ali generalno ona je bila samo isprovocirana od strane drugog člana žirija. Ipak, to je za mene veliko iskustvo i ja se nisam pokajala, čujem se s kandidatima, dolaze na rođendane mog deteta - rekla je Dunja.

Pevačica tvrdi da određeni delovi te emisije nisu emitovani, kao i da se Marija Šerifović nakon svega pokajala.

- Taj deo nije pušten, i ja bih ga izbacila da sam urednik neke televizije. Na kraju je bilo da sam se ja naljutila zbg nekog nebitnog komentara. To je bilo nešto ličnije, ne želim to ni da ponovim, a kamoli na televiziji. Ona je htela u bekstejdžu da izgladi situaciju, ali nisam mogla u tom trenutku da pređem preko svega. Ona se pokajala, pukla je i rekla nešto što zaista nije želela - rekla je Dunja.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.