NAKON VELIKOG SKANDALA ZBOG BODI ŠEJMINGA, OGLASILA SE SANJA MARINKOVIĆ: Tvrdi da postoji potpuno NOVA ISTINA!
Foto: Youtube

haos

NAKON VELIKOG SKANDALA ZBOG BODI ŠEJMINGA, OGLASILA SE SANJA MARINKOVIĆ: Tvrdi da postoji potpuno NOVA ISTINA!

- I posle Sanja razmišljaj o pravilnoj ishrani i treniraj... A vidi moju komšinicu uz akva parka i njene drugarice - napisala je Sanja i izazvala lavinu negativnih komentara

Objavljeno:

Sanja Marinković optužena je danas za uvrede na rasnoj osnovi, kao i za podsmevanje ženama sa viškom kilograma. Međutim, voditeljka tvrdi da je neko maliciozno izvukao iz konteksta samo ono što mu je odgovaralo jer je u narednim objavama detaljnije pojasnila svoje namere.

Marinkovićke je, naime, danas objavila fotografiju dve Afroamerikanke uz rečenicu:

- I posle Sanja razmišljaj o pravilnoj ishrani i treniraj... A vidi moju komšinicu uz akva parka i njene drugarice - napisala je Sanja i izazvala lavinu negativnih komentara.

Sanja Marinković
foto: Espreso

Tim povodom mediji su Sanju pozvali za komentar:

- Nemam komentar. Osim što sam bila duhovita na svoj račun i što sam kritikovala sebe kako ponekad preterujem sa treninzima i pravilnom ishranom i treba da naučim da se opustim - rekla je Sanja i dodatno objasnila:

- Neko je uzeo samo jedan stori, a ne tri u nizu u kojem pominjem da je lepota u oku posmatrača i da se divim njihovoj energiji. Pogrešno i površno protumačeno, nažalost - smatra Marinkovićeva.

Ipak, ona ima poruku za žene da vode računa o ishrani.

- A inače bih volela da su mlade žene umerene u ishrani, treninzima i da je naročito u ovo vreme važno da vodimo računa o svom zdravlju a gojaznost svi znamo je okidač za mnoge bolesti među mladima naročito.

Bonus video:

00:19

ESPRESO PAPARAZZO! UHVATILI SMO STANIJU U CRNOJ GORI

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.