MILOŠ BIKOVIĆ JE PRVU ULOGU IMAO SA 16 GODINA: Bio je ŠATIRAN i glumeo je u SERIJI KOJU SVI OBOŽAVAJU!
Foto: Instagram

OPA

MILOŠ BIKOVIĆ JE PRVU ULOGU IMAO SA 16 GODINA: Bio je ŠATIRAN i glumeo je u SERIJI KOJU SVI OBOŽAVAJU!

Toliko iritantno dete. Ali to je bila poenta. Čudno je kada vidiš, šta to sa dečkom nije u redu, kada ima takvu frizuru – prokomentarisao je Biković svojevremeno za domaće medije svoj glumački angažman u pomenutoj seriji

Objavljeno:

Naš istaknuti glumac Miloš Biković uporedo gradi uspešnu karijeru u Srbiji i Rusiji.

Prvu televizijsku ulogu imao je sa svega 16 godina, iako većina misli da je debitovao na filmu “Montevideo, Bog te video”.

Naime, njegova prva televizijska uloga bila je u seriji “Stižu dolari” u periodu 2004./2005. godine i ova uloga bila je zapažena te mu je donela veliku popularnost.

Miloš Biković
foto: Printscreen

Golobradi dečak tada je tumačio sina čuvenog Dragana Gagija Jovanovića i Branke Pujić, Nebojšu. Uloga nestašnog tinejdžera utabala mu je put ka zvezdama, a sve ostalo je istorija. Interesantna je i frizura koju je Biković u to vreme ‘furao’, te činjenica da mu je tokom snimanja serije kosa nekoliko puta farbana od crvene pa sve do ljubičaste. Miloš je jednom prilikom izjavio da bi “ošamario” tog klinca jer mu je iritantan, kao i da sada, da može da vrati vreme, nikada ne bi nosio takvu frizuru, pa ni za potrebe uloge.

– Mislim da me, da sam znao da stvari funckionišu tako kako funkcionišu, nikada ne bi naterali da nosim onu frizuru. Nikada! Kada sebe gledam na TV-u, tom klincu bih odvalio šamarčinu. Toliko iritantno dete. Ali to je bila poenta. Čudno je kada vidiš, šta to sa dečkom nije u redu, kada ima takvu frizuru – prokomentarisao je Biković svojevremeno za domaće medije svoj glumački angažman u pomenutoj seriji.

Miloš se potom pojavio i u serijama “Bela lađa” i “Vratiće se rode” koja se snimala 2008. godine. Miloš je tada imao samo 20 godina. Glumca je proslavio film koji je usledio – “Montevideo, Bog te video” iz 2010. godine, gde je igrao fudbalera Tirketa.

Miloš Biković
foto: Printscreen

Još jednu zapaženu glavnu ulogu ostvaruje u filmu odnosno seriji “Kad ljubav zakasni”, odnosno “Samac u braku”, gde je glumio zajedno sa tadašnjom devojkom, Brankicom Sebastijanović.

Od klinca sa “otkačenom” frizurom Miloš je dosegao do samih zvezda, pa je tako igrao u mnogim ruskim filmovima, a stao je i rame uz rame sa slavnim Antoniom Banderasom u filmu “Izvan granica realnosti”, 2018. godine. Krajem 2019. godine Biković je ostvario vodeću ulogu u filmu “Sluga”, koji je postao najgledaniji film u istoriji ruskog bioskopa.

Bonus video:

00:09

KARIĆ OPASNO POTKAČIO KIJU KOCKAR: Stefan tvrdi da mu je pevačica pisala BEZOBRAZNE poruke, pa ih javno PODELIO! (VIDEO)

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.