NASTAVLJA SE RAT! ANA KORAĆ PONIZILA ALEKSANDRU SUBOTIĆ, ONA UZVRATILA ŽESTOKO: Da li će epilog biti u Zadruzi?
Foto: Instagram, ATA Images

sukob

NASTAVLJA SE RAT! ANA KORAĆ PONIZILA ALEKSANDRU SUBOTIĆ, ONA UZVRATILA ŽESTOKO: Da li će epilog biti u Zadruzi?

Sukob nastavile i posle Davida! Ana Korać potkačila Aleksandru, Subotićeva joj žestoko uzvratila.

Objavljeno:

Bivše devojke Davida Dragojevića i rijaliti učesnice Aleksandra Subotić i Ana Korać žestoko su zaratile na društvenim mrežama, a njihov sukob datira još iz Zadruge.

Ana je nedavno podigla veliku prašinu kada je odgovorila na pitanje da li će se u Zadruzi 5 naći sa Aleksandrom Subotić, Davidom Dragojevićem i Majom Marinković.

- Kakav bi to cirkus bio! Ne, ne, ne vidim sebe među tim ljudima, ja sam mnogo iznad njih - rekla je Ana, a zatim se oglasila Subotićeva i svi su pomislili da je njena poruka upućena baš Koraćevoj.

- Ti si navikla da budeš ispod ili iznad, zavisi koliko ti se plati - napisala je Aleksandra, ali tu se nije zaustavila.

- Kako drugačije... Miševi pljuju na lavove, da bi se čulo za njih - napisala je Koraćeva i okačila sliku lava, na šta joj je Aleksandra ponovo uzvratila.

- Koja je to trava od koje sebe krava doživljava kao lava? - napisala je Aleksandra, koja je zatim dodala da njene objave navodno nemaju veze sa Anom Korać i da su sve zabavnog karaktera, ali "slučajnost" je više nego očigledna.

Ana Korać
foto: Instagram

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.