RAT DUŠICE JAKOVLJEVIĆ NA DRUŠTVENIM MREŽAMA! GOSPOĐA NIJE MOGLA DA IZDRŽI: Voditeljka obelodanila i reagovala!
Foto: Printscreen

prozivke

RAT DUŠICE JAKOVLJEVIĆ NA DRUŠTVENIM MREŽAMA! GOSPOĐA NIJE MOGLA DA IZDRŽI: Voditeljka obelodanila i reagovala!

Dušicu isprozivali na Instagramu, ali ni ona nije ostala dužna.

Objavljeno:

Voditeljka Dušica Jakovljević već neko vreme provodi u Parizu, gde u gradu ljubavi uživa sa svojim dečkom Milošem Dimitrijevićem Čavom.

Međutim, jednoj ženi koja je prati na Instagramu zasmetala je voditeljkina objava, jer se kako kaže ponaša kao tinejdžerka.

- Ti si ko da si tinejdžerka gospode - glasila je poruka koju je voditeljka dobila putem Instagrama.

Dušica Jakovljević
foto: Instagram

- DAAA! Da li možeš samo da zamisliš koliko je to dobro? Imaš 40 godina, radiš posao koji voliš, imap dvoje velike dece, brižne roditelje koji završavaju sa tobom i dalje razgovore sa „VOLIM TE", a čovek kog voliš vodi te po francuskim plažama i restoranima u šetnje, dok planirate naredne odmore - napisala je voditeljka pa dodala:

- Zamisli budiš se zadovoljna onim što ti je Bog već dao i puniš baterije za ono što tek dolazi. Zamisli sa 40 godina letiš na krilima svega onoga što si gradio, čineći da svoje ljude ponosnim na sve svoje životne uspehe! Čoveče, znam da ti nije bila namera da me pohvališ, ali dala si i najlepši kompliment na svetu - poručila je Dušica i za kraj poručila:

- Hvala ti pomalo maliciozna, ali sigurna sam u dubini duše dobronamerna ženo! Da kao tinejdžerka sam, a znaš šta? Biću takva i sa 80!

Dušica Jakovljević
foto: Instagram

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.