POGLEDAJTE KOLIKO SE PROMENIO GAGI ĐOGANI: Malo ko bi ga danas prepoznao, velika razlika u pitanju! (FOTO)
Foto: Nemanja Nikolić

iznenadio

POGLEDAJTE KOLIKO SE PROMENIO GAGI ĐOGANI: Malo ko bi ga danas prepoznao, velika razlika u pitanju! (FOTO)

Gagi Đogani se potpuno transformisao.

Objavljeno:

Porodica Đogani se nakon što se Luna porodila, potpuno povukla iz javnog života, pa tako možemo uhvatiti poneki stori na popularnim društvenim mrežama iz njihove svakodnevnice, ali daleko od burnog pojavljivanja, kao nakon završetka njihove sezone rijalitija "Zadruga".

Gagi Đogani, Lunin tata se, kako se čini, najviše povukao sa javne scene, pa je njegovo oglašavanje, čak i na društvenim mrežama postalo veoma retko, a o pojavljivanju da i ne govorimo.

Gagi Đogani
foto: Printscreen

Kako niko dugo nije video densera, njegov današnji selfi koji je podelio sa svojim pratiocima, šokirao je sve.

Naime, Gagi je bio prepoznatljiv po jako crnoj boji kose, koju je vremenom počeo da farba, a pre nekoliko godina je čak istetovirao i obrve, kako bi ih naglasio, međutim, Gagi je izgleda rešio da se malo opusti, te da se vrati svom prirodnom izgledu, pa tako na najnovijoj fotografiji popularnog Đoganija, možemo videti da je prestao da farba kosu, budući da mu je kosa skoro pa potpuno seda, a obrve izbledele.

Đogani je i nabacio par kilograma, pa možemo zaključiti da baš uživa u ovoj medijskoj pauzi u ulozi deke, budući da nikada nije izgledao bolje.

Gagi Đogani
foto: Instagram

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.