POBEDILA JE RAK DVA PUTA! POSLE HEMIOTERAPIJA IŠLA JE NA NASTUPE: Bori se kao prava LAVICA!
Bojana Barjaktarević, Foto: PROMO

KAPA DOLE!

POBEDILA JE RAK DVA PUTA! POSLE HEMIOTERAPIJA IŠLA JE NA NASTUPE: Bori se kao prava LAVICA!

analize su joj dobre i na svakih šest meseci odlazi kod lekara.

Objavljeno:

Pobednica emisije „Nikad nije kasno“ Bojana Barjaktarević uspela je dva puta da pobedi rak, ali kako sama kaže i dalje je oprezna. Svesna je da ima veliku odgovornost kada je zdravlje u pitanju, te redovno odlazi na kontrole kako bi ustanovila da je sve u redu. Kako Bojana ističe za „Zdrav život“ analize su joj dobre i na svakih šest meseci odlazi kod lekara, jer je rak podmukla bolest.

Bojana Barjaktarević
foto: Youtube

- Sve je kako treba. Redovno odlazim na kontrole i to mi je jako bitno nakon procesa lečenja. Analize pokazuju sjajne rezultate kada je u pitanju moje zdravlje. Sve sam prekontrolisala, svaki organ, jedna od bitnijih stavki je to što su mi čista pluća. Na svakih šest meseci odlazim na kontrole – kaže Bojana za „Zdrav život“, a onda objašnjava kada se prvi put susrela sa rakom.

- Prvo sam imala tumor na dojci 2017. godine, da bih dve godine kasnije imala metastaze pod pazuhom, tačnije 2019. godine. Otklonjene su mi operacijom 24 žlezde, pa je usledila hemioterapija i eto. Borba sa bolešću nikad nije gotova, što se jednom desi može uvek da se vrati – ističe pevačica, a onda objašnjava da je borba neminovna.

- Nije lako i jednostavno. To je težak period u životu. Morate biti veliki borac kako bi sve prebrodili i nastavili dalje. Moja priča je morbidna, ali izgleda sa srećnim krajem. Nakon dijagnoze sam prvih nedelju dana bila u agoniji, nakon toga sam rekla sebi da ću raditi i živeti normalno. Nisam ni prva ni poslednja koju je to zadesilo. Nijednu hemioterapiju nisam propuštala, a uz to sam normalno pevala, radila svoj posao i išla na svirke. Svaki put posle terapije imate osećaj da gorite od temperature i sa svim tim simptomima se treba izboriti – kaže Bojana koja se našalila da ''zahvaljujući'' hemioterapiji danas ima 40% više kose nego što je imala ikada, pa dodala da voli da jede.

- Volim da jedem i moram da skidam kilažu. Prvenstveno zbog zdravlja i kičme. Svi su me ovakvu prihvatili, takva sam kakva jesam. Nikada mi izgled nije bio bitan. Prvenstveno gledam kakav si čovek, a ne da li si buckast ili mršav. To me ne interesuje – kroz osmeh poručuje pobednica emisije „Nikad nije kasno“ za „Zdrav život“.

IMUNITET JE NAJBITNIJI ZA ZDRAV ŽIVOT

Pevačica napominje kako je imunitet važna stavka za zdrav žito.

- Mi pevači imamo drugačiji bioritam od ljudi. Kad bi jedan takav čovek koji radi od 9 do 5 radio naš posao, ne bi mogao posle dva dana da ustane. Mi smo noćne ptice. Živimo noću, danju spavamo. To je totalno sušta suprotnost od svega. Nikada nisam doručkovala u osam sati, odmah bi me uhvatila muka. Najbitnije od svega je da se imunitet drži na najvišem nivou. Dosta vitamina i minerala. Ne treba preterivati u tome, ali u svemu biti umeren. Imunitet je bitna stvar. Kad god mogu da ugrabim vreme, gledam da spavam i odmaram se. San je bitan za moj posao.

Bonus video:

00:06

FRAN ZABIO ŠA NOŽ U LEĐA? Pujas objavio snimak sa TARINIM BIVŠIM, niko nije očekivao da će se oni DRUŽITI nakon Zadruge!

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.