MAJA MARINKOVIĆ OSTAVILA BOLESNOG OCA I OTIŠLA KOD MENSURA U CRNU GORU? Taki ne može da se smiri, jedva progovorio!
Foto: Instagram

besan

MAJA MARINKOVIĆ OSTAVILA BOLESNOG OCA I OTIŠLA KOD MENSURA U CRNU GORU? Taki ne može da se smiri, jedva progovorio!

Maja zbog Janjuša otrčala kod Mensura.

Objavljeno:

Maja Marinković otišla je u Crnu Goru, i to u zagrljaj Mensura Ajdarpašića, sa kojim je imala kratku aferu pred ulazak u "Zadrugu 4".

Mnogi komentarišu da je u njoj proradio ženski inat jer se njen bivši Marko Janjušević Janjuš intenzivno druži s njenom ljutom suparnicom Anom Korać, pa je odmah otrčala kod bivšeg zadrugara, zbog kog je Janjuš tokom veze gubio živce.

Maja Marinković
foto: ATA IMAGES, INSTAGRAM

- Neću ići sa njim na odmor, on se samo šalio. Moram da mu nađem neku devojku, samo da ostavi psihopatu Maju. Sve drugarice su mi lepe, neka će mu se sigurno svideti. Maja i dalje juri Janjuša, opsednuta je njime, ali i mnome. Za sada nisam tražila pomoć policije, ali nikada se ne zna - rekla je Koraćeva nedavno za medije, zbog čega je Maja pobesnela.

Maja Marinković
foto: Instagram

Njihovi fanovi pretpostavljaju da je Marinkovićeva odlaskom na Crnogorsko primorje i zbližavanjem s bivšim dečkom Mine Vrbaški pokušala Janjušu da udari kontru, jer je poznato da je on njoj najviše zamerao upravo odnos sa Crnogorcem.

Marinkovićeva se nije javljala na pozive, dok je njen otac, Taki, neraspoloženo izustio par rečenica.

- Ja nisam rijaliti učesnik, ja sam samo tata. Za mene je rijaliti završen, ne želim da dajem nikakve izjave. Nisam dobro, prehlađen sam, imam privatne probleme i zaista ne mogu više da se bakćem sa svim jer sam jako razočaran - rekao je Taki.

Maja Marinković
foto: Nikola Anđić

(Espreso/Kurir)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.