NAPALI SU GA DA JE MIKI ZBOG NJEGA DISKVALIFIKOVAN! Fran EKSKLUZIVNO za Espreso otkrio sve o pozivu sa Đuričićem!
Foto: Espreso

BIO JE ISKREN

NAPALI SU GA DA JE MIKI ZBOG NJEGA DISKVALIFIKOVAN! Fran EKSKLUZIVNO za Espreso otkrio sve o pozivu sa Đuričićem!

Ekskluzivni intervju.

Objavljeno: 10:07h

Fran Pujas je možda i najintrigantniji učesnik četvrte sezone "Zadruge". On privlači veliku pažnju i zato smo mu mi postavili neka pitanja koja sigurno zanimaju i njegove fanove, ali i njegove hejtere.

Imao si poziv sa Mikijem Đuričićem posle "Zadruge". O čemu ste pričali? – Sa Mikijem sam se čuo preko video poziva. I dete mi je pokazao i dogovorili smo se da ćemo se videti ovih dana.

U "Zadruzi" su te često napadali da si ti kriv zbog toga što je Miki diskvalifikovan iz "Zadruge". Da li ti je Miki nešto zamerio?

– Miki je sam davao izjave u kojima je navodio da ja nisam kriv za njegovu diskvalifikaciju.

fran pujas
foto: Espreso

Jeste li pričali uopšte o tom incidentu?

– Nismo, o tome je ranije pričao sa mojom mamom i nije mi ništa zamerio.

Tvoji zagrljaji u rijalitiju su mnogima bili simpatični. Mnoge si i tešio. Da li ti zagrljaji zapravo otkrivaju da tebi fali ljubavi? Smatraš li za sebe da si emotivno nestabilan?

– Pa, u nekim momentima u "Zadruzi" sam se stvarno osećao emotivno nastabilno. "Zadruga" je doprinela tome da ja i emotivno ojačam.

Je li ti zagrljaji otkrivaju da se osećaš emotivno nesigurno? – Ja te zagrljaje radim zato što mi u tim trenucima prijaju ili zato što smatram da treba nekog da zagrlim. To kod mene ide spontano.

fran pujas
foto: Espreso

Je li se osećaš usamljeno? – U "Zadruzi" sam se često osećao usamljeno, ali sada u spoljnom svetu se ne osećam usamljeno.

Kada gledam tvoje fotografije iz tinejdžerskih dana, vidim jednog srećnog momka. Šta se desilo u tvom životu da u jednom trenutku padneš? Da poklekneš pred porocima, da počneš da se baviš nezakonitim poslovima...? – Nije da sam ja iz sretnog prerastao u nesretnog momka. Ja sam bio često sretan i dok sam radio neke stvari koje nisu bile dobre, ali automatski dolazi ta nesreća. Ne znam šta se desilo, društvo, krug odrastanja...

Smatraš li da si se možda prerano osamostalio od roditelja? Da si se precenio i da si mislio da sam možeš da se boriš? – Da, da, to sigurno jesam. Rano sam počeo živeti sa curom. Imao sam 17 godina. Nisam bio ni punoletan. Tako da sam to shvatio tada i shvatio sam da to ne može tako lako.

Tvoj brat vodi primeran život. On nije imao greške u životu kao što si ti. Jesi li se nekada pokajao u životu što nisi bio malo više kao svoj brat i što si radio neke mračne stvari? – Pa, znaš, nisam o tome razmišljao jer mislim da svako ima svoj put neki koji treba proći, svačiji put je drugačiji. Nikada nisam razmišljao zašto nisam bio pametan kao neko, već treba da budem najpametniji u odnosu na sebe, a ne da se poredim sa nekim drugim.

fran pujas
foto: Printscreen Instagram

Utisak je mnogih koji su te gledali u "Zadruzi" da si se previše davao za neka prijateljstva. I da si često bio ti taj koji je daleko više ulagao u ta prijateljstva nego druga strana. Jesi li to shvatio posle "Zadruge? – Jesam shvatio to posle "Zadruge", ali isplati se sve to u jednu ruku, jer ćeš možda drugi put naći nekog ko je iskren.

Viđaš li se sa Kenanom Tahirovićem? Vaše prijateljstvo u "Zadruzi" je imalo veliku podršku fanova? Mnogi su smatrali da je Kenan bio neko ko ti je uvek bio iskreni prijatelj i ko ti je davao prave i delovalo je da ti Kenan želi dobro. – Čujem se sa Kenanom stalno. Kratko smo se videli posle "Amidžija", ali želimo da se vidimo uskoro i da se družimo. Kenan je super dečko, kvalitetan, pristojan, voleo dam da se družim sa njim jer sa njim kada sam se družio kao da sam u tim momentima bežao iz svog onog ludila u "Zadruzi". Drago mi je što sam njega upoznao u "Zadruzi" i mi ćemo se sigurno družiti i posle rijalitija.

Rekao si da se nećeš vraćati u Zagreb. Ima li nešto što ti nedostaje iz Zagreba? – Nedostaje mi Zagreb kao Zagreb, prijatelji mi neki nedostaju, u kontaktu sam sa prijateljima iz Zagreba.

Bonus video:

02:50

ESPRESO TVITER: Ivana Stamenković Sindi

(Espreso/M.V.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.