NAKON NESREĆE PRINCEZE DAJANE DOGODILO SE NEŠTO POTRESNO: "Kosa joj se u kovčegu pomerala,pomislio sam da je živa"!
Foto: Profimedia

ŠOK

NAKON NESREĆE PRINCEZE DAJANE DOGODILO SE NEŠTO POTRESNO: "Kosa joj se u kovčegu pomerala,pomislio sam da je živa"!

Prema njegovim rečima, Čarls je proveo 15 minuta u sobi u kojoj je bilo Dajanino telo. Molio se zajedno sa princezinim sestrama i dva sveštenika. Suze nije uspeo da zadrži

Objavljeno:

Princeza Dajana je neverovatno. Veoma, veoma dirljivo – prisećao se nekadašnji vozač.preminula je 31. avgusta 1997. godine, posle saobraćajne nesreće u tunelu Pont de l’Alma. Princ Čarls, čim je saznao šta se dogodilo, organizovao je let za Pariz zajedno sa njenim sestrama Sarom i Džejn.

Nekadašnji vozač, Kolin Tebat, otkrio je nedavno za tamošnje medije kako su prošli prvi sati posle tužne vesti, nakon što je istakao kako sumnja da „bi možda i danas bila živa, da se vratila u Britaniju kad je to bilo u planu”.

Prema njegovim rečima, Čarls je proveo 15 minuta u sobi u kojoj je bilo Dajanino telo. Molio se zajedno sa princezinim sestrama i dva sveštenika. Suze nije uspeo da zadrži.

- Čarls mi se zahvalio tada i bio je veoma, veoma dirnut. Da, video sam suze - ispričao je svojevremeno sveštenik.

princeza Dajana
foto: Profimedia

- Zaista je delovalo kao da je moja dama još uvek živa. Sabrao sam se brzo. Naravno da nije bila, samo je vazduh pomerao kosu… To mi je bilo nagore. I ostalo je, pored smrti majke i oca.

Kasnije popodne, na dan njene smrti, pored Kolina, generalni konzul Kit Mos, negovateljica, Dajanin batler Paol Barel, sveštenik i policijski stražari bili su jedini ljudi u njenoj sobi, a veliki broj zvaničnika krenuo je put bolnice.

Kovčeg je odnesen u mrtvačka kola oko 18.35, pa je zatim i prebačen u avion.

– Dok smo se vozili ulicama Pariza, svi su aplaudirali. Bilo je neverovatno. Veoma, veoma dirljivo – prisećao se nekadašnji vozač.

Bonus video:

ESPRESO TVITER: Ivana Stamenković Sindi
02:50

ESPRESO TVITER: Ivana Stamenković Sindi

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
Inicijalizacija u toku...
counterImg

Espreso.co.rs


Adria media