DOBIO KORPU OD VERENICE, PA SMUVAO NJENU DVOJNICU: Darko Lazić KRIJE vezu sa "Grandovom" pevačicom?!
Foto: Youtube

ŠOK

DOBIO KORPU OD VERENICE, PA SMUVAO NJENU DVOJNICU: Darko Lazić KRIJE vezu sa "Grandovom" pevačicom?!

Pevač u vezi sa atraktivnom takmičarkom "Zvezda Granda"?

Objavljeno:

Darko Lazić i njegova verenica Marina Gagić razišli su se pre 4 meseca, a kako navode pojedini mediji, pevač nije dugo samovao. On je navodno odnedavno u vezi sa pevačicom Barbarom Bobak, koja se pojavila i u jednoj emisiji ovogodišnjeg takmičenja za "Zvezde Granda", saznaje Kurir.

Barbara ima 22 godine i iz Futoga je, kod Novog Sada. Kako izvor blizak Laziću navodi, a prenosi gorepomenuti list, ona i pevač se poznaju duži period, a i nekoliko puta su zajedno pevali po Beogradu i Srbiji na veseljima, ali i po klubovima širom dijaspore. Među njima su postojale varnice još od prvog susreta, ali Lazić, koji je tada uživao u ljubavi sa Marinom, nije ništa pokušavao. Oni su sve vreme pevačeve ljubavi sa Gagićevom ostali u kontaktu preko društvenih mreža, a čim je raskinuta veridba s Marinom, predložio je Barbari da se vide, što je ona odmah prihvatila.

Zvezde Granda
foto: Printscreen

Oni trenutno navodno uživaju u vezi, ali sve vreme pokušavaju da od šireg kruga ljudi sakriju da su zajedno. Ipak, nekoliko puta su viđeni zajedno po restoranima i na splavu na koji Lazić često izlazi, tako da su njegovi bliski prijatelji upoznati sa tim da uživa u novoj ljubavi.

Inače, u medijima se pre izvesnog vremena pojavila vest da jedna neafirmisana pevačica već nekoliko godina pokušava na svaki način da se približi Laziću i da želi po svaku cenu da bude sa njim i da mu rodi dete, pa mnogi smatraju da je Barbara ta pevačica i da je u svojoj nameri i uspela. Inače, Barbara Bobak se pojavila i u takmičenju za "Zvezde Granda", gde je konkurisala za direktni prolazak u četvrti krug. Ona je bila Milijev kandidat, ali nije naišla na blagonaklone komentare žirija, koji nisu bili oduševljeni njenim pevanjem.

Darko Lazić
foto: Youtube

Kolege gorepomenutog lista su stupili u kontakt sa Lazićem, koji nije bio srećan kada je čuo zašto ga zovu.

- Ja sam u inostranstvu, nemam komentar na to. Danas je ona, sutra će biti neka druga. Imam važnija posla - rekao je Lazić, dok pevačica nije odgovarala na poruke.

Bonus video:

02:50

ESPRESO TVITER: Ivana Stamenković Sindi

(Espreso/ Kurir)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.