OD POKAJANJA NI TRAGA! Sramno priznanje supruga Tanje Savić: "DECU BIH OPET OTEO OD MAJKE"!
Foto: Damir Dervišagić

osuda

OD POKAJANJA NI TRAGA! Sramno priznanje supruga Tanje Savić: "DECU BIH OPET OTEO OD MAJKE"!

Dušan Jovančević bez imalo stida progovorio o porodičnom skandalu.

Objavljeno:

Dušan Jovančević zaprepastio je javnost kada je bez znanja svoje, još uvek zvanične supruge, Tanje Savić na prevaru odveo zajedničke sinove Maksima i Đorđa u Australiju. Nakon više od godinu dana majčine borbe, pevačica je uspela da vrati sinove u Srbiju.

Dušan se oglasio za medije istakavši da se nimalo ne kaje zbog svog postupka koji je naišao na žestoke osude, kao i da bi to ponovo uradio.

- Dobro sam, živ čovek se na sve navikne. Deca mi daju snagu i zbog njih moram da budem jak! Šta nas ne ubije ojača nas sigurno. Naravno da mi nedostaju Maksim i Đorđe, oni su život moj, zbog njih i postojim! Kod mene ne postoji granica šta bih za porodicu učinio. Čak bih i decu oteo od majke - rekao je Jovančević za Alo i dodao da je sa sinovima u stalnom kontaktu.

Tanja Savić, Dušan Jovančević
foto: Damir Dervišagić

- Non-stop me zovu. Pratio sam ceo njihov let preko interneta sve dok se nisu spustili na aerodrom u Beogradu. Deca i ja smo mnogo vezani, nisam samo njihov otac, mi smo najbolji drugari.

S druge strane, otkako se ponovo sastala sa svojim sinovima, Tanja ne krije da je najsrećnija žena i majka na svetu, a u izjavi za Alo! samo je kratko poručila da je sada konačno sve u najboljem redu.

Tanja Savić
foto: NIKOLA ANĐIĆ

- Možete samo da pretpostavite kako se osećam. Ne mogu rečima da opišem koliko sam ispunjena i srećna. Sve je sada u najboljem redu - rekla je Tanja.

Inače, Savićeva i njeni sinovi su se nakon sletanja u Beograd luksuznom limuzinom zaputili u Smederevo, u porodičnu kuću u kojoj su slavili sa bliskim članovima familija.

Nakon cele situacije u kojoj se našla Tanja Savić, po sletanju na aerodrom Nikola Tesla poslala je poruku svim majkama koje preživljavaju isto što je i ona donedavno.

- Neka ne odustaju jer nije sramota boriti se. Ukoliko trpe psihičko ili fizičko nasilje, treba da dignu glas. Moj savet je da ne žive u toksičnoj vezi jer svako na ovom svetu zaslužuje da bude srećan - rekla je pevačica za Alo!.

Bonus video:

04:30

ESPRESO INTERVJU: Ivana Stamenković Sindi

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.