ŠUŠKALO SE DA GA JE VARALA SA VLASNIKOM KLUBA! MILAN KALINIĆ IMAO JE KRIZU SA ŽENOM, UPRKOS SVEMU SAČUVAO JE BRAK!
Milan Kalinić, Foto: Printscreen/ Instagram/ Milan Kalinić

lep par

ŠUŠKALO SE DA GA JE VARALA SA VLASNIKOM KLUBA! MILAN KALINIĆ IMAO JE KRIZU SA ŽENOM, UPRKOS SVEMU SAČUVAO JE BRAK!

Ljubavna priča Sandre i Milana Kalinića primer je mnogima, jer i posle petnaest godina braka njih dvoje uživaju u velikoj ljubavi. Odnos, koji važi za jedan od najskladnijih pre nekoliko godina prolazio je kroz krizu, pa ipak, par je svoju ljubav sačuvao neokaljanom do danas.

Objavljeno:

Milan Kalinić, glumac i voditelj, važi za jednog od najpoželjnijih muškaraca koji hoda ulicama Beograda, a pored sebe ima podjednako poželjnu suprugu Sandru. Mnogi njihov skladan brak smatraju primerom uzajamne ljubavi i poštovanja, ipak, malo ko zna da su Sandra i Milan Kalinić 2014. godine prolazili kroz veliku krizu.

Milan Kalinić
foto: Damir Dervišagić

Naime, kada su mediji pre sedam godina preneli da Sandra Milana vara sa vlasnikom jednog beogradskog kluba, glumac i voditelj, koji svoju ženu obožava i kojoj bezrezervno veruje, tada je postupio kao pravi džentlmen i zauzeo se da odbrani svoju suprugu i njihov brak.

- Glupo mi je da mislim na to i da komentarišem. To su budalaštine. Ljudi su ljubomorni na naš brak i pišu gluposti. Veću budalaštinu u svom životu nisam pročitao - govorio je tada on.

Sandra je sa druge strane suprugu uzvratila podršku i dala mu snagu, kada je 2015. godine izazvao saobraćajnu nesreću.

Iako je njihov odnos prolazio kroz veliku kriz, uspeli su da prebrode nedaće i da svoju ljubavnu priču ojačaju, a sve to kako bi Tei i Vuku pružili pravi primer i toplinu porodičnog doma.

Danas, kada je sve ružno iza njih, Milan o svojoj suprugi govori sa najvećim divljenjem i poštovanjem.

Bonus video:

00:31

SJAJNA ATMOSFERA MEĐU KRALJICAMA: Dok se čeka rival u četvrtfinalu Danilović gledao kako padaju trojke sa pola terena VIDEO

(Espreso/Kurir)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.