SMATRAJU JE MODERNOM NASLEDNICOM BRIŽIT BARDO: Ćerka tragično nastradale glumice KAO BOGINJA, lepota bez premca!
Foto: Printscree/Instagram

vau

SMATRAJU JE MODERNOM NASLEDNICOM BRIŽIT BARDO: Ćerka tragično nastradale glumice KAO BOGINJA, lepota bez premca!

Pleni stilom i harizmom!

Objavljeno:

Lepa kći glumice Mije Begović i bivšeg vaterpoliste Ronalda Lopatnyja, Maja Lena u poslednje vreme fotografijama oduševljava pratioce.

Na jednoj od poslednjih koje je objavila, pozira sa čašom vina, a njen stajling i lepota očarali su obožavaoce koji su joj poručili da je predivna dama sa stilom, a voditeljku Paolu Valić Bekić podsetila je na slavnu glumicu i seks simbol Bridžit Bardo, a bilo je i onih koji su je uporedili s mamom Mijom.

Maja je završila studije novinarstva i kratko vreme se bavila novinarstvom i onda je prešla u PR i menadžment vode i postala je PR i event menadžerica HTP Korčule zbog čega joj je ovaj otok postao drugi dom. Otkako se počela baviti ovim poslom povukla se s društvenih mreža i jedan od poslednjih intervjua dala je pre tri godine kada je govorila o svom novom poslu

- Spletom okolnosti pružila mi se jedinstvena prilika za rad u turizmu. U trenutnoj situaciji za boljitak naše zemlje turizam vidim kao jednu od retkih perspektivnih gospodarskih delatnosti koje zaista se razvijaju u dobrome smeru - izjavila je tada.

Bonus video:

04:30

ESPRESO INTERVJU: Ivana Stamenković Sindi

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.