STANIJA JE IMALA SAMO JEDNU VELIKU LJUBAV: Nije poznat, izgleda OPASNO DOBRO i ceo je istetoviran! (FOTO)
Foto: Filip Plavčić

otkrivamo

STANIJA JE IMALA SAMO JEDNU VELIKU LJUBAV: Nije poznat, izgleda OPASNO DOBRO i ceo je istetoviran! (FOTO)

Tokom Stanijine karijere mnogi muškarci estradnog miljea su se provlačili uz njeno ime, od Kristijana Golubovića, Vladimira Tomovića, ali i njene najveće ljubavi Milan Nikolić, poznatiji kao Šareni

Objavljeno:

Rijaliti zvezda i starleta Stanija Dobrojević trenutno uživa u ljubavi sa bivšim zadrugarom Markom Markovićem, od kog se ne odvaja, a mnogi su spekulisali i da ju je verio.

Tokom Stanijine karijere mnogi muškarci estradnog miljea su se provlačili uz njeno ime, od Kristijana Golubovića, Vladimira Tomovića, ali i njene najveće ljubavi Milan Nikolić, poznatiji kao Šareni.

Starleta je nekoliko puta pričala o svom odnosu sa Šarenim i kolika je to ljubav bila, koja je prekinuta onog trenutka kada je uplovila u ljubavnu romansu sa Filipom Panajotovićem, i to u rijalitiju Farma 4.

Za Dobrojevićevu su se uvek vezali opasni momci, pa je tako i Milana predstavila kao momka koji nije dao na nju, kao i da ju je držao kao malo vode na dlanu. Međutim, kako je vreme prolazilo, njihovi putevi su se razišli, a za njima su ostale ljubavne uspomene.

Bonus video:

04:30

ESPRESO INTERVJU: Ivana Stamenković Sindi

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.