NIJE JOJ LAKO! EMINA JAHOVIĆ PO PRVI PUT PROGOVORILA O ODNOSU SA BIVŠIM MUŽEM: Viđaju se samo na SUDU! (VIDEO)
Emina Jahović, Foto: Adria Media TV

žestoko

NIJE JOJ LAKO! EMINA JAHOVIĆ PO PRVI PUT PROGOVORILA O ODNOSU SA BIVŠIM MUŽEM: Viđaju se samo na SUDU! (VIDEO)

Pevačica otvorila dušu nakon svega što je prošla

Objavljeno:

Emina Jahović nakon godinu dana ponovo je sinoć zapevala pred beogradskom publikom, a pre nastupa otkrila je šta se sve događalo u njenom životu tokom duge poslovne pauze.

Emina Jahović
foto: ATA Images

- Nadala sam se da ću se vakcinisati u Srbiji, ali nažalost sam dobila od sina koronavirus. Jako mi je bilo teško, imala sam obostranu upalu pluća ali prošlo je. Korona je uticala na sve, i finansijski i psihički. Tek ćemo osetiti pravu posledicu kovida - rekla je Emina.

O odnosu sa bivšim suprugom Mustafom, pevačica je bila kratka.

- Na sudu smo trenutno, pa ćemo videti šta će se desiti. Ja stvarno nisam tip koji je ikada bio na sudu, čak i kad je bilo situacija da imam problema sa novinarima ali ovo je moralo ovako. Mi kao mi ne komuniciramo, isključivo samo oko dece.

03:23

EMINA JAHOVIĆ OTVORILA DUŠU PRED NAŠIM KAMERAMA! Progovorila o SUĐENJU sa bivšim suprugom Mustafom, sinovima i TEŠKOJ BOLESTI

Emina sinove odgaja u Turskoj, a njen najstariji sin se oseća kao Srbin.

- Jaman obožava Srbiju, obožava naš jezik. On je skroz naš tip, uglavnom pričamo na srpskom. Nisam verovala da će se to desiti ali eto. Inače ne prati ni turske serije ni filmove, prati strane filmove i "Andriju i Anđelku" - rekla je kroz osmeh Emina.

Za kraj intervjua je apelovala na sve da se vakcinišu kako bismo se što pre vratili normalnom toku života.

Bonus video:

00:58

SEĆATE SE BUNTOVNE NATAŠE IZ ISTOVREMENOG FILMA? Evo šta danas radi Tijana Kondić i kako se seća uloge koja joj je promenila ŽIVOT

(Espreso/Kurir)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.