ANDRIJA DRAŠKOVIĆ JE ROĐAK KONTROVERZNE BEOGRADSKE STARLETE: Pomogao joj u KARIJERI, bila u Cecinom SPOTU!
Foto: Dado Đilas

ko se seća?

ANDRIJA DRAŠKOVIĆ JE ROĐAK KONTROVERZNE BEOGRADSKE STARLETE: Pomogao joj u KARIJERI, bila u Cecinom SPOTU!

Svi su govorili da je jedna od najseksepilnijih žena u Srbiji, a onda se povukla i nestala iz javnog života

Objavljeno: 11:12h

Kontroverzni biznismen Andrija Drašković ima rođaku koja je zasigurno jedna od prvih začetnika trenda imena starleta. Andrija je bio i zaslužan za razvoj njene karijere, a ona je jedna jedina Sani Armani.

Pre nego šta je počela veliku inostranu karijeru kao manekenka Sandra Drašković je završila Fakultet lepih umetnosti. Lepa manekenka je rođena 13. novembra 1980. godine u Beogradu, a nadimak Sani Armani je zaradila tako šta je radila za poznatu kuću Armani.

Sani Armani radila je kao manekenka i model, a široj javnosti postala je poznata kada se pojavila u spotu Cece Ražnatović “Prođi sa mnom kroz crveno”, gde je glumila sa fudbalerom Nikolom Lazetićem, za kog se nakon toga i udala, rodila sina, a potom se razvela.

Sani Armani
foto: Printscreen

Sandra je veliku sreću posle našla u voditeljskom poslu i novinarstvu, a kao najveće postignuće u karijeri navodi svoju emisiju „Sanimetar“ te kada je položila vožnju. Emisija Sanimetar se snimala za poznatu televizijsku kuću Pink.

Sandra Drašković
foto: Printscreen

Sandri je dosadila televizija i popularnost pa se povukla iz medija i sada samo s vremena na vreme možemo da je vidimo na nekom događaju, a primetili smo i da je potpuno promenila svoj imidž!

sandra drašković
foto: Damir Dervišagić

Bonus video:

04:30

ESPRESO INTERVJU: Ivana Stamenković Sindi

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.