GAGI UZ ZGODNU PLAVUŠU USLIKAN NA SLAVLJU POVODOM ROĐENJA UNUKE! Bliskost bila očigledna, da li je ona prava?!
Foto: Maša Kostić

opa!

GAGI UZ ZGODNU PLAVUŠU USLIKAN NA SLAVLJU POVODOM ROĐENJA UNUKE! Bliskost bila očigledna, da li je ona prava?!

Slavlje je potrajalo do kasno u noć!

Objavljeno:

Gagi Đogani presrećan je zbog dolaska unuke Mie koju mu je pre tri dana podarila starija ćerka Luna Đogani Miljković. Ponosni deda svakodnevno prima čestitke, a dan nakon proslave sa zetom Markom Miljkovićem u Skadarliji, uhvaćen je na istom mestu, ovoga puta u ženskom društvu.

Njih dvoje su u večernjim časovima stigli u Skadarliju i smetili se u baštu lokala, a sudeći po osmesima na njihovim licima bili su odlično raspoloženi.

Kako i ne bi kada je Gagi postao deda po prvi put, zbog čega danima ne može da dođe sebi. Kako kaže izvor blizak Đoganiju, on se od utorka ne smiruje, pa svakodnevno slavi i časti prijatelje zbog dolaska mezimice na svet.

Gagi Đogani
foto: Maša Kostić

Čim su seli u restoran, ponosni deda je naručio hranu i piće kako bi nazdravili. Gagi je tada izvadio svoj telefon i atraktivnoj plavuši pokazivao fotografije male Mie, ponavljajući da je "mnogo lepa i mala", te da "jedva čeka da je vidi". Ono što smo uspeli da čujemo je i da je denser rekao kako je "Mia isti tata Marko", sa čime se složila i njegova poznanica.

Inače, iako se Gagi i javnosti anonimna devojka tokom večeri nijednom nisu poljubili, govor njihovih tela pokazivao je da su jako bliski, posebno kada su ustali sa stolica kako bi napravili selfi.

Plavuša je sve vreme grlila densera oko struka, a i on je bio naklonjen njoj, pa ju je nekoliko puta dodirivao po leđima.

Bonus video:

11:29

ESPRESO TVITER: Milica Pavlović

(Espreso/Kurir)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.