OKRENULI PRASE I JAGNJE U ZETOVU ČAST! BRENIN SIN OTIŠAO U SELO KOD DEVOJKE: Tazbina ga DOČEKALA za sve pare!
Sandra Miljaković i Viktor Živojinović, Foto: Stefan Stojanović

divno

OKRENULI PRASE I JAGNJE U ZETOVU ČAST! BRENIN SIN OTIŠAO U SELO KOD DEVOJKE: Tazbina ga DOČEKALA za sve pare!

Okreće se prase i jagnje na ražnju u čast zeta

Objavljeno:

Snajka Lepe Brene Sandra Miljaković potiče iz sela Budilovina nadomak Brusa, gde i sada živi njena porodica, a sada je odvela dečka Viktora Živojinovića na seosku slavu.

Naime, Viktor uživa u seoskoj idili, prihvatili su ga svi meštani, a kako smo saznali dodelili su mu titulu "zet". Danas se okreće prase na ražnju, a sutra jagnje.

Viktor Živojinović
foto: Emilija Jovanović

Mladi Živojinović postao je omiljeni u tom kraju, a i on se sam snašao i prilagodio svim uslovima koji se daleko razlikuju od gradske vreve.

Inače, Sandra je najmlađe dete i ima dva brata - Marka i Miloša. Marko je završio Mašinski fakultet u Kragujevcu, gde i sada živi i radi, dok je Miloš završio ugostiteljsku školu i radi sa ocem Zvezdanom Miljakovićem u porodičnoj firmi koja se bavi proizvodnjom metala i prohroma. Majka je domaćica i bavi se kućnim poslovima, a pomaže i u poljoprivredi, jer uzgajaju kupine.

Sandra je bila odličan đak i završila je gimnaziju u Brusu, nakon čega se upisala na Filološki fakultet, studira srpski jezik i književnost. Uvek je bila uzorna devojka, radila je u poljoprivredi za nadnicu od 20 evra i niko je ne pamti po skandalima. Meštani još nisu videli Viktora Živojinovića u selu, iako njegova devojka često dolazi da obiđe porodicu.

(Espreso/Kurir)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.