DARKO LAZIĆ PAKUJE KOFERE I SELI SE IZ SRBIJE! Dosta mu je svega, a pokreće i NOVI BIZNIS u inostranstvu!
Foto: Youtube

šok

DARKO LAZIĆ PAKUJE KOFERE I SELI SE IZ SRBIJE! Dosta mu je svega, a pokreće i NOVI BIZNIS u inostranstvu!

Popularni pevač je doneo odluku da napusti Srbiju

Objavljeno:

Posle raskida veridbe sa Marinom Gagić, pevač Darko Lazić je rešio da promeni život iz korena.

Popularni pevač je doneo odluku da napusti Srbiju, a ukoliko sve bude teklo po planu u septembru će se preseliti u Nemačku gde će započeti novi život.

- Svi me pitaju za nove pesme, ali, iskreno, ne radim na albumu, imam druge planove. Posle letnje sezone selim se u Nemačku - rekao je Darko i objasnio koji su razlozi ovako drastične odluke:

- Da, definitivno je, odlučio sam da započnem neki sasvim novi život. Imam 30 godina, dosta je bilo za*ebancije. Živeo sam i proživeo, sada je vreme da nešto napravim. U planu mi je da tamo otvorim kafanu ili restoran, da se skućim. Videćemo kako će ispasti - ispričao je Lazić, koji se ipak neće odreći pevačke karijere.

- Pevanje je moja prva ljubav i nastaviću da pevam. To volim i umem da radim, samo ću se skloniti odavde. Ne prija mi više ovaj način života i sva ludnica koja se oko mene dešava. Sigurno je da će mi nedostajati porodica, majka, deca, ali viđaćemo se. Ne planiram da se zaljubim, ako se desi super, to mi nije sada primarni cilj. Možda i tamo nađem sreću i izgradim porodicu - bio je iskren Lazić, koji će tokom leta imati posla preko glave.

- Imam celo leto zakazane nastupe, samo da ne pooštre mere i biće super. Pretežno ću pevati po primorju i u inostranstvu, Hrvatska, Crna Gora, Austrija - završio je Lazić.

Bonus video:

04:30

ESPRESO INTERVJU: Ivana Stamenković Sindi

(Espreso/Srbija Danas)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.