RAZBOJNICI VEZALI KUĆNU POMOĆNICU! DETALJI PLJAČKE SEVERININOG STANA: Ukradeno MNOGO vrednih stvari!
Severina Kojić, Foto: Printscreen

pakao

RAZBOJNICI VEZALI KUĆNU POMOĆNICU! DETALJI PLJAČKE SEVERININOG STANA: Ukradeno MNOGO vrednih stvari!

Drama u Severininom stanu

Objavljeno:

Pevačica Severina Kojić danas je doživela pravu dramu, nakon što je stan koji je u njenom vlasništvu obijen i iz njega ukraden vredan nakit.

U stan koji se nalazi u Bijeničkoj ulici u Zagrebu, ušli su nepoznati ljudi i vezali kućnu pomoćnicu te ubrzo pobegli u nepoznatom pravcu, navodi portal Slobodna Dalmacija.

Severina
foto: Damir Dervišagić

Iako poslednjih dana Severina objavljuje fotografije s Maldiva, trenutno se nalazi u Hrvatskoj, a u trenutku pljačke nije bila u stanu.

Ispred zgrade u ovom trenutku se nalazi nekoliko policijskih automobila, dok se u stanu obavlja uviđaj.

„Danas u prepodnevnim satima u stanu koji je u vlasništvu ženske osobe (49) počinjeno je kazneno delo razbojništva nad ženskom osobom u starosti 65 godina od strane dva zasad nepoznata počinitelja uz upotrebu fizičke snage. Tom prilikom je otuđen nakit. Materijalna šteta se još utvrđuje. U događaju nije bilo povređenih osoba. Provodi se daljnje kriminalističko istraživanje u svrhu pronalaženja počinitelja“, rekli su u zagrebačkoj policiji za pomenuti hrvatski portal.

Inače, Severinin prijatelj i saradnik Davor Grubin je za Nova.rs potvrdio da se pljačka dogodila i otkrio da niko nije povređen.

Bonus video:

04:30

ESPRESO INTERVJU: Ivana Stamenković Sindi

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.