GOCA I MIRKO DOŠLI U SUKOB TIK PRED VENČANJE? Majka i sin se sukobili iz samo JEDNOG RAZLOGA, evo gde je ZAPELO!
Foto: Instagram printscreen/miresijan

ISTINA ILI IPAK NE?

GOCA I MIRKO DOŠLI U SUKOB TIK PRED VENČANJE? Majka i sin se sukobili iz samo JEDNOG RAZLOGA, evo gde je ZAPELO!

Goca je nedavno za medije izjavila da planiraju veliku svadbu, a mediji sada pišu da Mirko ipak želi da suzi krug pozvanih

Objavljeno: 07:52h

Mirko Šijan i Bojana Rodić nestrpljivo čekaju da upoznaju svog naslednika, za kog već nekoliko meseci spremaju i renoviraju vilu u Surčinu.

Kako su pripreme pri kraju, Bojana i Mirko rešili su da se venčaju pre porođaja, a domaći mediji sada prenose da se Šijan navodno posvađao sa majkom, pevačicom Gocom Božinovskom oko broja zvanica.

Goca je nedavno za medije izjavila da planiraju veliku svadbu, a mediji sada pišu da Mirko ipak želi da suzi krug pozvanih.

Goca Božinovska
foto: Printscreen

"Goca je rekla da joj je sreća sina jedinca najbitnija i da će zbog njegove svadbe da skine crninu. Kako je Bojanin termin za porođaj negde polovinom septembra, oni su planirali da to obave malo ranije kako bi i mlada mogla da izdrži taj dan. Prvenstveno im je želja da obave građansko venčanje i da to bude u krugu najuže porodice i nekoliko prijatelja. Međutim, spisak gostiju je već preko 200 pa je sada opšta frka", objašnjava za "Star" izvor blizak pevačici i nastavlja:

"Bojana je u šestom mesecu i za sada odlično podnosi trudnoću, pa su zato i odlučili da naprave svadbu. Sređivanje kuće u Surčinu privode kraju, već je gotova i soba za bebu i ceo sprat koji su oni uzeli za sebe. Jedino oko čega se Mirko i Bojana ne slažu sa Gocom jeste koga će da zovu na svadbu, jer bi oni nešto intimnije, a Goca ženi sina jedinca pa bi nešto gala i sa puno zvanica", završava on.

Bonus video:

04:30

ESPRESO INTERVJU: Ivana Stamenković Sindi

(Espreso/Star)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.