SVAKA FOTOGRAFIJA NOSI SVOJU PRIČU! Jelena Veljača pokazala kako je izgledao njen najradosniji dan! (FOTO)
Foto: Instagram printscreen

Prelepo!

SVAKA FOTOGRAFIJA NOSI SVOJU PRIČU! Jelena Veljača pokazala kako je izgledao njen najradosniji dan! (FOTO)

Bajkovito slavlje održalo se u Botaničkom vrtu, a među uzvanicima bila su i brojna poznata lica, među kojima su Milica Urban, Damir Urban, Ornela Vištica, Iva Radić, Marijana Mikulić i Doris Pinčić.

Objavljeno:

Proteklog vikenda Jelena Veljača izrekla je sudbonosno ''da'' svom odabraniku Viti Turšiću, inače bivšem savetniku Kolinde Grabar-Kitarović i Ive Josipovića. Bajkovito slavlje održalo se u Botaničkom vrtu, a među uzvanicima bila su i brojna poznata lica, među kojima su Milica Urban, Damir Urban, Ornela Vištica, Iva Radić, Marijana Mikulić i Doris Pinčić. Dan nakon venčanja Veljača je zahvalila svim gostima i objavila do sada neviđenu fotografiju supružnika koja ju je posebno ganula.

"Proveli smo veče čitajući vaše čestitke, gledajući slike, brisali suze, i od smeha i od radosti, ali najveći poklon od svih su mentalne slike u glavi poput ove... svi naši, najbolji, najluđi, najbolji, najveće duše, najsavršeniji suputnici za ovo životno putovanje na kojem smo @vturs & ja sad zajedno. volim vas! I ne, nisam gotova s fotkama", napisala je Jelena.

Emotivne reči uputila je i novopečenom suprugu Viti Turšiću uz fotografiju na kojoj jedu svadbenu tortu.

"Volim te i stvarno me sve vodilo k tebi", napisala je Veljača u opisu fotografije ispod koje se javio i Turšić.

"E nije nego je mene sve vodilo k tebi", zaključio je suprug Jelene Veljače, na šta mu je ona odgovorila emotikonima srca. Inače, na venčanje je stigla i legendarna diva Tereza Kesovija, koja je nakon obreda otpevala pesmu ''Moja posljednja i prva ljubavi''.

Podsetimo, za njihovu se vezu doznalo u septembru prošle godine, a nakon toga je Jelena često na društvenim mrežama delila zajedničke trenutke s devet godina starijim dečkom. Da misle ozbiljno, pokazali su i kada su nedavno započeli zajednički život u iznajmljenom stanu od 165 četvornih metara u zagrebačkoj Martićevoj ulici. Iza Jelene već su dva braka. S glumcem i voditeljem Jankom Popovićem Volarićem bila je u braku od 2009. do 2012. godine, a s kolegom Draženom Čučekom od 2015. do 2018. Nakon razvoda s Čučekom je ostala u dobrim odnosima, a zajedno odgajaju i petogodišnju ćerkicu Lenu. Turšić je trenutno direktor u tvrtki IDM, vlasnika Tome in der Mühlena. Pre toga je bio član uprave i pravni savetnik u Hrvatskom društvu skladatelja, predsednik upravnog veća Veleučilišta u Šibeniku, a široj javnosti je poznat i po skečevima u emisijama Roberta Knjaza.

Bonus video:

04:39

Posao i ljubav cveta: Tamara Đurić za Espreso otkrila da očekuje drugo dete!

(Espreso/Večernji list)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.