SRBI SU OBOŽAVALI GLUMICU IZ KULTNE SERIJE, A ONA JE ZAVRŠILA TRAGIČNO: U bolnicu je stigla u NESVESNOM STANJU!
Foto: Print Screen Youtube

NIJE BILO SPASA

SRBI SU OBOŽAVALI GLUMICU IZ KULTNE SERIJE, A ONA JE ZAVRŠILA TRAGIČNO: U bolnicu je stigla u NESVESNOM STANJU!

Nije doživela da vidi unučiće

Objavljeno:

Legendarnu seriju “Kasandra” mnogi su obožavali, a u Srbiji je ušla u legendu. Sa likovima glavnih glumaca štampale su se majice i posteri, o njima su pevane pesme i izgrađen je čitav kult oko ove serije.

Kasandra
foto: Printscreen

Jedan od omiljenih likova svakako je bila Dorinda, koja je Kasandru prihvatila dok je bila beba i odgajila je u cirkusu u kom je radila.

Lik Dorinde fantastično je odglumila Lidija Esperanza Magaz Haime kojoj ovo, svakako nije bila jedina uloga i bila je jedna od cenjenijih kubanskih glumica.

dorinda
foto: Print Screen Youtube

Esperanza je doživela i ljubav na prvi pogled i to na promociji serije “Caribe de beisbol”. Tada je ugledala Giljerma Navasa Fernandesa koji joj je kasnije postao i suprug.

-Čim sam ga videla znala sam da je on taj. Kolena su mi klecnula, prosto sam znala. Venčali smo se iste godine u decembru – izjavila je ona tada za strane medije.

dorinda
foto: Print Screen Youtube

U braku su dobili dvoje dece, ćerku Beatris i sina Aleksisa. Imala je i tri unučeta, priželjkivala je i praunučiće, ali ta želja joj se, nažalost, nije ostvarila.

Naime, glumica je preminula 6. maja 2013. godine u Karakasu, u Venecueli od Hočkinovog sindroma. Ona je i nekoliko meseci pre smrti primljena u bolnicu zbog ovog malignog oboljenja limfnih čvorova, a poslednji put bila je u nesvesnom stanju i preminula je nedugo nakon što je stigla u bolnicu.

Bonus video:

04:39

Posao i ljubav cveta: Tamara Đurić za Espreso otkrila da očekuje drugo dete!

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.