JEZIVO! NAKON SAZNANJA DA JE TRUDNA, DOGODIO JOJ SE HOROR: Dalili i Dejanu se SRUŠIO SVET nakon tužnih vesti!
Dalila Dragojević, Foto: Marina Lopičić

TRAGEDIJA

JEZIVO! NAKON SAZNANJA DA JE TRUDNA, DOGODIO JOJ SE HOROR: Dalili i Dejanu se SRUŠIO SVET nakon tužnih vesti!

Od ovoga se nije oporavila!

Objavljeno: 15:52h

Popularan rijaliti par Dalila i Dejan Dragojević pre nekoliko imali su ogroman razlog za sreću.

Dejan Dragojević, Dalila Dragojević
foto: Printscreen Instagram

Naime, oni su saznali da je Dalila trudna, te da će uskoro dobiti dete i ostavariti se u najbitnijim životnim ulogama. Počeli su da planiraju kako će kupovati sve za dete i kako će biti najbolji i najsrećniji roditelji, ali njihov san je ubrzo srušen.

Dalila je izgubila dete, a kako je danas rekla, to je bio najgori trenutak u njihovim životima.

- Da..to je bio najljepši dan našeg života..dok nisu uslijedile komplikacije.. Beba je prestala da raste.. Ne mogu vam ništa više reći osim da smo tada bili najsretniji na svijetu,a par dana poslije toga bili smo neko kome se svijet srušio... Nekada kada budem smogla snage da vam napišem šta se sve izdešavalo-napisat ću... Već smo se zamišljali kako kupujemo sve za našu malu bebu,kako smo najsretniji roditelji..znate koliko nam je sve ovo značilo..ali eto..nije uspjelo.. Sve biva Božijom voljom i Božijim određenjem.. Sada samo želim da vam kažem “da uvijek vjerujete u vaše želje,a dragi Bog će ih i uslišiti”..nema padanja i nema odustajanja.. Vaši Deki i Dalila - napisala je Dalila uz fotografiju na kojoj se nalazi test za trudnoću kao i fotografije nje i Dejana u bolnici.

Bonus video:

00:11

ZBOG CECE I OVE PESME ANASTASIJA JE ČUPALA KOSU SA GLAVE U STUDIJU! Prozivali su je da joj je glas obrađen, a sad ZAPEVALA UŽIVO

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.