DOKTORI SU JOJ U DAN POGODILI DATUM SMRTI! NAPUSTILA NAS JE, A IZA SEBE OSTAVILA BROJNE HITOVE: Rak je pobedio...
Donna Ares, Foto: Youtube printscreen

imala je poslednju želju...

DOKTORI SU JOJ U DAN POGODILI DATUM SMRTI! NAPUSTILA NAS JE, A IZA SEBE OSTAVILA BROJNE HITOVE: Rak je pobedio...

Njen suprug je nakon toga izjavio da joj ništa ne zamera

Objavljeno:

Bosansko-hercegovačka pevačica Azra Kolaković, poznatija kao Donna Ares, karijeru je počela devedesetih godina prošlog veka. Snimila je mnogo hitova, a najveću slavu doživela je sa pesmom “To mi nije trebalo”.

Donna je bila poznata po specifičnom glasu, najlepšim balada i po tome da je bila kantautor – sama je sebi napisala mnoge pesme.

Dona Ares
foto: Printscreen Instagram

Uspešnu karijeru i život upšete poremetilo joj je saznanje 2014. godine da boluje od kancera. Ipak, pevačica nije gubila vedar duh i kao lavica se borila sa opakom bolešću. Bila je poznata po tome da je širila pozitivne misli i bodrila druge koji se bore od ove bolesti.

Nažalost, Donna je izgubila bitku sa kancerom 2017. godine. Nekoliko meseci pre smrti napisala je na svom Fejsbuk profilu da ostavlja supruga, kompozitora Džavida Ljubovcija.

– Gotovo je i nije mi žao! Gde nema poverenja tu nema ničega!!! Nikada! Zbogom, hej hej… – napisala je Dona uz sliku na kojoj je precrtan Džavid.

Nakon njene smrti on je objasnio da joj ništa ne zamera.

– Kada čovek dođe u fazu gde je svestan da odlazi, ne treba mu zamerati na tome što kaže. Tako nisam ni ja. Mi koji nismo prošli kroz to ne možemo o tome ni govoriti. Ona i ja smo prošli kroz razne faze i znamo u našim srcima da nikada ništa loše nismo mislili o našem braku. Ne zameram joj, znam da u dubini duše nije mislila ništa loše – rekao je Džavid.

Dona Ares
foto: Dragana Udovičić

Donna je dva poslednja meseca provela u porodičnom domu u Bihaću. Poslednja želja joj je bila da poslednje dane provede tamo odakle je potekla.

– Još u aprilu lekari u Danskoj rekli su koliko će živeti. Bukvalno su u dan pogodili koliko je preostalo života. Njena jedina želja nakon tog saznanja bila je da te poslednje dane provede sa familijom i kod kuće. Nije bilo više načina za lečenja ili bilo šta, pa je tako preminula u kući. Samo joj se smanjila težina, pa su joj lekari davali određene lekove. Nije imala bolove, pa se možda na taj način nije mučila – poručio je kompozitor.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.