BORILA SE DEPRESIJOM I VELIKIM VIŠKOM KILOGRAMA, TRPELA I PORODIČNU TORTURU: Naša TENISERKA se konačno USREĆILA!
Foto: Printscreen/Instagram/dokic_jelena

BRAVO

BORILA SE DEPRESIJOM I VELIKIM VIŠKOM KILOGRAMA, TRPELA I PORODIČNU TORTURU: Naša TENISERKA se konačno USREĆILA!

Borba je bila teška.

Objavljeno:

Bivša teniserka Jelena Dokić bila je velika nada našeg sporta, kojoj su mnogi predviđali blistavu karijeru, ali ju je u tome sprečilo mnoštvo nemilih događaja. Ona je i napisala autobiografsku knjigu pod nazivom "Nesalomiva" u kojoj je otkrila kroz kakvu porodičnu dramu i torturu je prošla, a osvrnula se i na borbu sa depresijom i viškom kilograma. Međutim, čini se da su sada došla neka srećnija vremena za nju.

Kada je o prekomernoj težini reč, zahvaljujući disciplini i posebnom režimu ishrane uspela je da se bukvalno „prepolovi“. Danas konačno uživa u životu punim plućima, srećna je pored dugogodišnjeg dečka Tina Bikića, sa kojim živi u Australiji, a nekadašnja teniska zvezda na Instagramu često objavljuje kako sve to izgleda. Nedavno je, na Hajmanovom ostrvu, proslavila 38. rođendan.

Jelena Dokić je skoro 18 godina u vezi sa Tinom, bivšim hrvatskim teniserom, koji je oduvek bio „trn u oku“ njenom ocu Damiru. Letos je svojoj „jačoj polovini“ povodom godišnjice ljubavi uputila i dirljivu poruku:

- Hvala ti što si me izvukao iz tame kada sam verovala da više nema izlaza, kada sam htela sve da okončam. Hvala ti što se boriš za mene, što mi čuvaš leđa, hvala ti što si me izlečio. Srećna sam što te imam pored sebe i ne znam šta bih bez tebe. Volim te zauvek, više nego što ćeš ikad znati. Moja ljubav, moje sve.

A pre nekoliko dana, u Q&A interakciji sa fanovima na Instagramu, Jelena je otkrila još neke važne stvari u vezi sa njihovom zajedničkom budućnošću. Naime, dok su još boravili na egzotičnoj destinaciji, jedan pratilac pitao je da li ona i Tin planiraju da se venčaju.

- Možda smo već venčani – bila je tajanstvena Dokićeva, ostavljajući pored odgovora smajlija koji namiguje.

Drugog obožavaoca interesovalo je da li planiraju decu.

- Da, nadam se. To je definitivno naš plan za skoriju budućnost.

(Espreso/Blic)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.