OVAKO SU IZGLEDALI POSLEDNJI SATI PRE JEZIVE TRAGEDIJE: Reč je o jednom POZIVU, on je ključan u celom slučaju!
Foto: Printscreen

šok

OVAKO SU IZGLEDALI POSLEDNJI SATI PRE JEZIVE TRAGEDIJE: Reč je o jednom POZIVU, on je ključan u celom slučaju!

Ona je otkrila sve informacije koje je dobila iz Hitne pomoći i ispričala šta se zapravo dogodilo tokom kobne noći

Objavljeno:

Tragična smrt Momira Lukovca, kandidata "Zvezda Granda", zatekla je čitavu javnost, a povodom ovoga oglasila se njegova dugogodišnja prijateljica i koleginica Krstinja Todorović.

Ona je otkrila sve informacije koje je dobila iz Hitne pomoći i ispričala šta se zapravo dogodilo tokom kobne noći.

- Ja sam zvala hitnu da proverim da li se to zaista desilo, i dobila sam informaciju da se upucao pištoljem. Kažu da je istraga u toku, da se ubio u tom stanu gde je živeo sa tom devojkom. Ništa se zvanično ne zna od detalja, ljudi nagađaju – rekla je Krstinja za portal Srbija Danas.

Momir Lukovac, Krstinja Todorović
foto: Print Screen Youtube

- Moje kolege kažu, koje su baš sa njim bile juče u studiju kod našeg prijatelja, gde je snimao pesmu, da nije bilo naznaka da to može da se desi. Kažu, "Mi smo snimali pesmu, pripremali se, on se čovek testirao"… Sinoć oko osam sati su nam javili… Zvali smo hitnu tamo su nam potvrdili da se desilo samoubistvo, da je Momir Lukovac počinio samoubistvo.

- Niko ne zna ništa više sve je pod policijom, bila je hitna, uviđaj… Nikome se nikada ni na šta nije žalio, bio je srećan i ispunjen, ova devojka jeste bila malo starija od njega, ali kažu da je normalno sa njom funkcionisao, živeli su zajedno -rekla je Krstinja.

(Espreso / Srbija Danas)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.