OTKRIVENO KOME JE TOZOVAC OSTAVIO SVO BOGATSTVO I IMOVINU: Imao je kuću, dva stana - SVE ĆE SE SADA PREOKRENUTI!
Foto: Damir Dervišagić

OTKRIVENO!

OTKRIVENO KOME JE TOZOVAC OSTAVIO SVO BOGATSTVO I IMOVINU: Imao je kuću, dva stana - SVE ĆE SE SADA PREOKRENUTI!

Pevačev kum obelodanio detalje testamenta.

Objavljeno:
  • 7

Pevač Predrag Živković Tozovac mesec dana pre smrti napisao je testament. Sve što ima, navodno je prepisao supruzi Emiliji.

Predrag Živković Tozovac, Tozovac
foto: Zorana Jevtić

Tozovac je, kao da je naslutio, insistirao da sklope građanski brak, a nakon toga i da zvanično njoj ostavi svoju imovinu.

- Početkom godine je rekao ženi da je pitanje koliko će još živeti i da zato mora da napiše testament. Emilija se nervirala što on priča takve stvari. Govorila mu je da je rano za to. Međutim, on je sam pozvao advokata i sve je završio neposredno pre svoje smrti. Rekao je ženi i njenoj ćerki Sanji, koju je voleo kao svoje dete, da je njegova želja da njima sve ostavi. Tražio je od njih da se brinu o nekretninama koje im ostavlja i da ne rasprodaju sve što je stekao. Sanja se tada rasplakala i rekla mu da je njoj najbitnije da budu svi zajedno - priča navodno izvor.

Predrag Živković Tozovac
foto: youtubescreen

Pevačev venčani kum Rale Ranđelović potvrdio je da je Tozovac sve ostavio supruzi i pastorki.

- Moj dobri Toza sve je ostavio supruzi jer je ona bila uvek uz njega. Mnogo je voleo i njenu ćerku Sanju, pa je i nju hteo da obezbedi na ovaj način. Spominjao je on meni testament. On je iza sebe ostavio kuću na Voždovcu, stan svoje pokojne majke i stan u kom je živeo sa Emilijom - priča Ranđelović.

(Espreso/informer)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
Inicijalizacija u toku...

Espreso.co.rs


Adria media