SUPRUG JOJ JE POZNATI ADVOKAT I 18 GODINA STARIJI OD NJE: Drugi put je pronašla sreću, imala je teško detinjstvo!
Foto: Instagram printscreen

niste znali!

SUPRUG JOJ JE POZNATI ADVOKAT I 18 GODINA STARIJI OD NJE: Drugi put je pronašla sreću, imala je teško detinjstvo!

Vanja je prethodno bila u braku sa rediteljem Jagošem Markovićem, od koga se razvela 2006. godine.

Objavljeno:

Lepa srpska glumica Vanja Milačić već 14 godina je u skladnoj zajednici sa 18 godina starijim advokatom Božom Prelevićem, sa kojim ima dvoje dece.

Vanja je prethodno bila u braku sa rediteljem Jagošem Markovićem, od koga se razvela 2006. godine. Tada je istakla da je krah braka teško podnela, kao i da je Jagoš bio njena najveća ljubav.

Otpočela je vezu sa Božom Prelevićem, sa kojim je kasnije dobila ćerku Kseniju i sina Lazara.

Kako je svojevremeno istakla u jednom intervjuu, Vanja i njen nevenčani suprug nisu otišli pred oltar niti to planiraju.

- Moj suprug i ja ne uspevamo ni rečenicu jedno drugome da završimo, a kamoli negde da odemo. Boža i ja se nismo venčali, niti ćemo ikada, ni građanski ni crkveno. Ja verujem u ljubav, a ne u brak - istakla je ona u jednom intervjuu.

"Nek nemamo ništa do jedno zrno soli, ali sve nek bude njime osoljeno. I kad nam sve odnesu vatre i kiše, to jedno zrno nek nam bude sve". Hvala ti za veličanstvenu zajedničku deceniju.

Posted by Vanja Milacic on Недеља, 25. децембар 2016.

Vanja je svojevremeno u jednom intervjuu ispričala i da je imala teško detinjstvo, te da je samo maštala o tome da preživi.

- Ja nisam imala baš tako bajkovito detinjstvo. Naprotiv, imala sam baš teško detinjstvo, dosta turbulentno i siromašno. Nikad nisam maštala o bajkama niti, kao sve devojčice, o venčanjima, venčanicama i udajama. Ja sam maštala da preživim - istakla je Vanja u "Exkluzivu" tada.

(Espreso/Blic)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.