OTKRIVENA VELIKA TAJNA BORE ĐORĐEVIĆA I NAŠE MANEKENKE: Zabila mu je NOŽ U LEĐA, ostavila ga za jedan dan, BOLNO!
Foto: Vladimir Sporčić

šok!

OTKRIVENA VELIKA TAJNA BORE ĐORĐEVIĆA I NAŠE MANEKENKE: Zabila mu je NOŽ U LEĐA, ostavila ga za jedan dan, BOLNO!

Njih dvoje su u ljubavi uživali oko šest meseci, a onda je Nevajda jednog dana pozvala frontmena "Riblje Čorbe" da se oproste

Objavljeno: 23:22h

Malo ko zna da je jedna on najlepših ljubavnih pesama grupe "Riblja čorba" posvećena Biljani Nevajdi koja je pre nekoliko decenija bila jedna od najlepših jugoslovenskih manekenki.

Naime, stihovi pesme "Ostani đubre do kraja", Bora Đorđević je napisao sa posvetom prelepoj Biljani koju je ceo Balkan gledao i divio se njenoj lepoti.

Njih dvoje su u ljubavi uživali oko šest meseci, a onda je Nevajda jednog dana pozvala frontmena "Riblje Čorbe" da se oproste, jer je odlučila da nastavi svoj život u Sarajevu.

Istinski emotivno povređen, roker je za šankom u kafiću gde su se pozdravili napisao pesmu koja je i danas jedna od najpoznatijih ove grupe.

I za drugu veliku pesmu "Dva dinara druže" inspiraciju je pronašao u njoj, koja ga je kako stihovi kažu "opet napravila volom".

Bora Đorđević
foto: Dragan Kadić

Inače, u svet manekenstva Biljana je ušla zbog svoje visine, pre toga bavila se gimnastikom, a onda je 1968. godine definitivno otišla u svet lepote.

Inspirisala je i neke od kreacija za Kristiana Diora, a na prostoru bivše države putovala je više puta mesečno.

Trideset reklama je snimila u Sloveniji, a u Dubrovnik je putovala i do pet puta mesečno.

Svet poznatih i slavih doveo ju je i do Bore Đorđevića. U redakciji tadašnjeg časopisa ‘Nada’ bilo je veče posvećena ženama ambasadora, a na istoj je i Biljana bila gost. Nakon upoznavanja usledila je burna romansa, koja se naslavno završila.

Pogledajte kako danas izgleda Biljana:

1 / 5 Foto: Instagram

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.