NAKON ŠTO JU JE KARLEUŠA PONIZILA I POPLJUVALA U TAKMIČENJU, DIANA ZA ESPRESO: Ona svoje nezadovoljstvo izbacuje!
Foto: Youtube

šok!

NAKON ŠTO JU JE KARLEUŠA PONIZILA I POPLJUVALA U TAKMIČENJU, DIANA ZA ESPRESO: Ona svoje nezadovoljstvo izbacuje!

Za naš portal je prokomentarisala spornu situaciju.

Objavljeno: 09:12h

Diana Mihajlović proteklog vikenda nije prošla dalje u naredni krug takmičenja u "Zvezdama Granda". Ona je dobila samo dva glasa, ali je Saša Popović odmah posle njenog nastupa objasnio da je Diana bolesna, da je čak i htela da odustane od snimanja emisije, ali da je na njegovo insisitiranje pristala i tako bolesna da se pojavi na sceni.

Nakon svega, kontaktirali smo ovu mladu pevačicu i na početku nas je zanimalo koliko joj je bilo teško da se takmiči iako joj nije bilo dobro.

Diana Mihajlović
foto: Youtube

– Bila sam u nekoj fazi odustajanja od kompletnog takmičenja zbog bolesti. Nisam imala snage da ustanem iz kreveta, ali nakon poziva direktora Saše Popovića odlučila sam da ispoštujem celu produkciju. Jako težak dan je to bio, međutim, kad sam stala na scenu zaboravila sam da sam bolesna i dala svoj maksimum koliko sam mogla. Ipak je ta bina ceo svet i sve svoje probleme čovek treba da zaboravi kada stane na nju - rekla je Diana za Espreso.

Jelena Karleuša
foto: Youtube

Jelena Karleuša nije imala razumevanja za Dianu i pored zdravstvenih problema koje je ova takmičarka imala kada se pojavila na sceni. Karleuša je mlađoj koleginici poručila da ne treba više da dolazi u takmičenje, da treba da odustane od karijere i da nikada neće biti zvezda. Diana joj u emisiji poručila da će ona biti zvezda i da ne želi da odustane.

Nas je zanimalo da li je Karleuša Mihajlovićevoj uspela da naruši samopouzdanje nakon ove emisije i želeli smo da proverimo kako ona sada gleda na ovu spornu situaciju u "Zvezdama Granda".

Diana Mihajlović
foto: Youtube

Ne, Karleuša mi naravno nije narušila samopouzdanje. Niko ga ne može narušiti sem mene same. Čak me je još i ohrabrila. Poštujem njeno mišljenje, ali ga ne prihvatam jer ona ne zna šta i kome govori. Mislim da svoje probleme ona i te kako ne ostavlja iza sebe kada dođe na snimanje emisije već svoje nezadovoljstvo izbaci na kandidate. Odlično je znala ko sam, a pravila se luda. Njena kontradiktornost iz emisije u emisiju postaje dosadna. Nisam imala nameru da se svađam već da je podsetim da zaboravlja šta je govorila - rekla je Diana za naš portal i na kraju razgovora istakla:

– Ne planiram da se takmičim više jer je bilo dosta, "Grand" mi je pomogao u svakom smislu reklame, ali ipak nastavljam sama da se borim. I da napomenem još nešto - Karleuša za sve takmičare za koje je rekla da će biti zvezde nažalost nema ih nigde, tako da Jeco hvala.

Deo njenog nastupa možete pogledati u prilogu ispod:

(Espreso/M.V)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.