DEČKO SNEŽANE ĐURIŠIĆ SPASIO ŽENU IZ PUBLIKE USRED SNIMANJA EMISIJE: Bila je jako loše, hitno je OPERISAO!
Foto: Youtubescreen

NESVAKIDAŠNJE

DEČKO SNEŽANE ĐURIŠIĆ SPASIO ŽENU IZ PUBLIKE USRED SNIMANJA EMISIJE: Bila je jako loše, hitno je OPERISAO!

Naime, Nataša Pavlović je pozvala Vanju da gostuje u njenoj emisiji, a tokom iste, voditeljka je pitala žene iz publike koja je voljna da uradi pregled

Objavljeno:

Emotivni partner pevačice Snežane Đurišić, ginekolog Vanja Milošević spasio je život jednoj ženi iz publike u emisiji "Praktična žena", na nesvakidašnji način.

Naime, Nataša Pavlović je pozvala Vanju da gostuje u njenoj emisiji, a tokom iste, voditeljka je pitala žene iz publike koja je voljna da uradi pregled.

- Ja sam mislio da ćemo to obaviti posle emisije, ili da će te žene doći kod mene na kliniku, ali Nataša je imala već spreman paravan, kolposkop, kompjutere, materijal, sve potrebno za pregled - počeo je priču ginekolog u emisiji ''Zvezde Granda Specijal".

Snežana Đurišić
foto: Youtubescreen

- Uradio sam pregled i papa test, kao što se inače i radi, a zatim odneo pločice kod mene na kliniku i dao patolozima. Došla je doktorka, vrhunski patolog i pitala me gde sam radio taj pregled. Pošto sam imao kontakt sa tom ženom, ja sam je i pozvao, i danas evo imam njenu saglasnost da pričam o tome, jer je moj pacijent. Uradili smo i biopsiju, zatim i operaciju. Sada je živa i zdrava, ali da nije bilo tog pregleda, možda bi bilo kasno - rekao je Vanja i dobio gromoglasan aplauz.

- Ako uspem da nateram ovaj mlad svet ovde da se već sutra prekontroliše, onda je ovo moje gostovanje bilo uspešno - poručio je ginekolog.

Bonus video:

(Espreso / Blic.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.