RAZVELI SU SE PRE 10 GODINA, A SADA SU PONOVO UHVAĆENI ZAJEDNO: Naša poznata pevačica SLAVILA sa bivšim mužem!
Foto: Damir Dervišagić

au

RAZVELI SU SE PRE 10 GODINA, A SADA SU PONOVO UHVAĆENI ZAJEDNO: Naša poznata pevačica SLAVILA sa bivšim mužem!

– Uvek, do kraja života

Objavljeno:

Mina Kostić juče je proslavila 12. rođendan ćerke Anastasije, a na slavlju koje je priredila svojoj mezimici bio je i njen bivši suprug Igor Kostić.

Bivši partneri odavno su izgladili odnos posle razvoda, najviše zbog Anastasije, pa se sada porodično viđaju. Pevačica je, zbog ograničenog okupljanja u javnosti, organizovala sa Igorom ćerki žurku u kući, gde su joj došli najbliži drugovi i drugarice.

– Lepo smo proslavili rođendan, Anastasija je bila vesela. Naravno, tu je bio i Igor, dobila je poklone od nas, a u uslovima kućne žurke smo napravili dekoraciju – rekla nam je Mina kratko tokom proslave. Na pitanje da li u ovakvim situacijama njen bivši suprug uvek prisustvuje zajedno s njima na proslavimama i važnim događajima, Kostićeva je kratko, ali veselo odgovorila:

Mina Kostić
foto: Dragana Udovičić, Damir Dervišagić

– Uvek, do kraja života!

U intervjuu koji je dala za portal pre izvesnog vremena, govorila je o naslednici Anastasiji, kakav odnos imaju, te da je lepa, a uverili smo se u to i da liči na svoju mamu. Anastasija je juče, prema Mininim rečima, bila presrećna, a na fotografijama se vidi da je i tatina i mamina mezimica.

– Volim da joj ugađam i kupim sve što želi, ali ona uvek prvo pita: ,,Mama, jel možeš da mi kupiš, jel imaš para?”. Vrlo je svesno dete – ispričala je Mina pre nekoliko meseci, pa otkrila da se njena naslednica posebno interesuje za glumu.

Bonus video:

(Espreso / 24sedam.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.