ISPLIVAO JELOVNIK ANE NIKOLIĆ: Konačno otkriveno KAKO JE SMRŠALA 35 kilograma za 4 meseca?!
Foto: Printscreen

TOP!

ISPLIVAO JELOVNIK ANE NIKOLIĆ: Konačno otkriveno KAKO JE SMRŠALA 35 kilograma za 4 meseca?!

Pevačici je samo jednog dana "pukao film" i skinula je sav višak u kratkom vremenskom roku

Objavljeno:

Ana Nikolić je smršala 35 kilograma za četiri meseca!

evačicu su godinama prozivali zbog debljine, pa se zainatila i sa 93 kilograma spala na 58, saznaje Informer! Pop zvezda se pohvalila novom figurom kada je objavila nekoliko fotografija sa plaže u Tajlandu

Pila i tablete

Da bi vratila izgled kao s početka karijere, Ana je mesecima bila na strogoj dijeti i naporno je trenirala.

Ani su se smučile prozivke da je debela! Zalogaje su joj brojali i pratioci na društvenim mrežama, i mediji, pa i bliski ljudi. Pukao joj je film pre četiri meseca, kad me je pozvala i rekla: "E dosta je bilo!", priča Anina drugarica i dodaje:

Istog dana je pozvala i mamu Miljanu, koja ima svoju teretanu, i tražila da zajedno treniraju. Njena majka joj je odmah napravila program vežbi.

Osim što je krenula intenzivno da trenira, Nikolićeva je probušila i kašiku.

??☀️? @dharma.beachwear @infinityfatloss ?

A post shared by ??? ??????? (@ananikolicofficial) on

Anin jelovnik

Doručak: Čaj za izbacivanje tečnosti od kukuruzne svile i rastavića, dve do tri kriške integralnog hleba Užina: Dve voćke, najčešće pomorandže Ručak: Pileće belo meso 500 grama, zelena salata sa rukolom i čija semenkama Užina: Kiselo mleko i krastavac Večera: Dve pastrmke i salata

Odmah je izbacila hleb, slatkiše, alkohol i gazirana pića. Ishrana joj se već mesecima bazira na mesu i salatama, koje jede uvek u isto vreme. Ana otad rano ide u krevet, ali rano i ustaje, a dan joj počinje čajem od rastavića i vežbanjem. Znala je da neće imati rezultate ako ne bude disciplinovana, pa je odlučila da istraje. Ona je veliki gurman, nije joj bilo nimalo lako", priča Anina prijateljica i nastavlja:

Pored iscrpljujućih treninga i zdrave ishrane, Ana je pila i tablete za mršavljenje, čije je zaštitno lice. I te pilule su joj dosta pomogle. Toliko je želela da ponovo bude najbolja riba na estradi i da zapuši usta svima koji su je omalovažavali da je učinila skoro nemoguće - izgubila je čak 35 kilograma za manje od četiri meseca!

??? @dharma.beachwear @infinityfatloss ?

A post shared by ??? ??????? (@ananikolicofficial) on

Smanjila obim

Ana je trenutno na proputovanju po Aziji, gde je masažama dodatno smanjila obim struka, kukova i butina.

Svakog dana idem na čuvene tajlandske masaže, koje su melem za telo i izuzetno blagotvorne za smanjivanje kilaže. Za razliku od drugih destinacija, boravak u Tajlandu uvek mi donosi neki poseban ritam, pa se nakon tog putovanja uvek vratim sa nekoliko kilograma manje", ispričala je Nikolićeva.

JK: Fotošopom sam najviše lagala sebe

foto: Printscreen/ Instagram/ karleusastar

Ana Nikolić nije jedina pevačica koja je drastično smršala. To je učinila i njena drugarica Jelena Karleuša.

Shvatila sam da sam više vremena provodila da se suzim u fotošopu nego na snimanjima i drugim bitnim stvarima u životu. Onda sam rekla: "Koga ja lažem?" Najgore je kada čovek laže sebe, ali evo, krenulo je sve nabolje. Mislim da uvek može bolje. Kada se skinem gola, lepo izgledam. Najlepši je momenat kada se tuširam, pa kada se pogledam u ogledalo i kažem sebi: "Dobro je", rekla je JK za emisiju "Ekskluziv" na televiziji Prva i dodala:

Za dobru liniju ne postoji ništa drugo sem zdrave ishrane i truda. Čovek mora da je odlučan!

Bonus video:

(Espreso.co.rs/Informer.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.