EMOTIVNA OBJAVA SEVERINE VUČKOVIĆ TERA SUZE NA OČI: Ovako se pevačica OPROSTILA od Jagoša Markovića
Severina Vučković, Foto: Printscreen/HRT1

tuga

EMOTIVNA OBJAVA SEVERINE VUČKOVIĆ TERA SUZE NA OČI: Ovako se pevačica OPROSTILA od Jagoša Markovića

Severina se oprostila od Jagoša Markovića

Objavljeno: 23:12h

Jedan od najcenjenijih režisera, Jagoš Marković, preminuo je iznenada u snu u 58. godini.

Od poznatog reditelja se oproštaju i brojna pozorišta, oprostila se pevačica Lepa Brena, a sada se oglasila i hrvatska pevačica Severina Vučković.

Ona je podelila njihov privatan snimak i napisala nekoliko emotivnih rečenica i otkrila tom prilikom kako su se upoznali.

Severina se oprostila od Jagoša Markovića
Severina se oprostila od Jagoša Markovićafoto: Zorana Jevtić, Kurir

- Bili smo par koji se morao sresti u ovom životu. Upoznali smo se tako što sam ti prvo bila šofer. Vozila sam te od Opatije do Rijeke u HNK, gdje su te svi čekali kao nekog Boga. Posle si me gurnuo u monodramu 'Čekajući svog čoveka', a onda smo tako dobro prijateljevali. I sve mi je s tobom bilo gala, dobri moj Jagoše. Vidimo se gore, da te vozim, glumim i da umiremo, al' od smeha. Volim te - napisala je Severina uz emotivni snimak sa rediteljem.

Podsetimo, Jagoš Marković rođen je u Podgorici 1966. godine i važio je za jednog od najistaknutijih pozorišnih reditelja naše zemlje, kao i čitavog regiona.

Diplomirao je na Fakultetu dramskih umetnosti u Beogradu (1987), u klasi prof. Borjane Prodanović i Svetozara Rapajića. Diplomu reditelja stekao je u 21. godini života, a počeo je da režira sa 12. godina.

U Narodnom pozorištu u Beogradu, čiji je stalni reditelj od 2008 godine, režirao je najznačajnije naslove svetske i domaće klasike : "Učene žene", "Hasanaginica", "Gospođa ministarka", "Pokondirena tikva", "Dr", "Antigona", "Pepeljuga" (opera) i "Figarova ženidba" (opera).

Bonus video:

01:28

ESPRESO TIKTOK: NOVI ALBUM JELENE KARLEUŠE

(Espreso/Telegraf)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.