SRPSKE ZVEZDE ZA NOĆ U BEČU ZARADIĆE VRTOGLAVU SUMU NOVCA: Mnogi tu količinu PARA nikada neće ni VIDETI
Srpski pevači ugovorili su tezgu u Beču, Foto: Antonio Ahel/ATAImages

CIFRA JE VELIKA

SRPSKE ZVEZDE ZA NOĆ U BEČU ZARADIĆE VRTOGLAVU SUMU NOVCA: Mnogi tu količinu PARA nikada neće ni VIDETI

Planiran nastup zakazan je za oktobar mesec

Objavljeno:

Pevači Radiša Trajković Đani, Rada Manojlović i Jana Todorović zaradiće po 70.000 evra na tezgi u Beču u oktobru, a biznismen i vlasnik kluba i lanca hotela dao je sve od sebe da tri zvezde dovede u isto vreme u klub.

Kako se ranije potrefilo da Đani, Rada i Jana pevaju na različitim mestima na kojima su imali već ugovorene tezge, domaćin iz Beča je dao ponudu koja se ne odbija, pa je uspeo da ih ubedi da dođu kod njega.

- Đani i Jana imali su svirku na drugom mestu jer već neko vreme pevaju u paketu. Kad ih je domaćin iz Beča zvao da ih pita za ovaj datum, svi su rekli da ne mogu da pomeraju tezgu. On je rekao da mu dolazi društvo koje preko 10 godina nije video i da je spreman da plati cenu koju kažu, hotel i sve što ide uz to. Đani i Jana su rekli da sve razumeju, ali da imaju tezgu kod prijatelja kom često pevaju i da ne bi bilo u redu da otkažu. Tada je rekao da je spreman svakome da plati po 70.000 evra, pa su se ipak prebacili i rekli da će videti šta mogu da urade. Na kraju su pristali da se sve ugovori - priča izvor blizak Jani i dalje otkriva da je Rada na keca prihvatila ponudu:

Đani je poznat kao pevač koji mnogo zarađuje na svojim nastupima
Đani je poznat kao pevač koji mnogo zarađuje na svojim nastupimafoto: Dragan Kadić

- Rada je rekla da je u tom terminu slobodna, pa se začudila otkud da gazda ponudi tolike pare. Objasnio joj je da mu je plan da njih troje dovede da mu zabavljaju društvo i da je zato odrešio kesu. Sve je organizovano na kraju, čak i hotel sa mogućnošću da u Beču ostanu nekoliko dana ukoliko ne žure da se vrate u Srbiju posle tezge.

- Čoveka koji nas je zvao poznajem godinama. Problem je što sam već imao svirku, ali taj prijatelj je razumeo. Sve je ovo posao, na kraju krajeva, a o sumama na ovu krizu ne bih da pričam - rekao nam je Trajković, dok je Rada poručila da se raduje što će da peva sa starijim kolegama:

Pevači Radiša Trajković Đani, Rada Manojlović i Jana Todorović zaradiće po 70.000 evra na tezgi u Beču u oktobru
Pevači Radiša Trajković Đani, Rada Manojlović i Jana Todorović zaradiće po 70.000 evra na tezgi u Beču u oktobrufoto: Antonio Ahel/ATAImages

- Neumesno je da pričam o cenama, ali svi znaju da ja volim kad na slavljima pevam s kolegama koje su mi drage. Mi smo uigrana ekipa i sve što mogu da kažem jeste da će goste da sačeka lud provod.

Pevači Radiša Trajković Đani, Rada Manojlović i Jana Todorović zaradiće po 70.000 evra na tezgi u Beču u oktobru
Pevači Radiša Trajković Đani, Rada Manojlović i Jana Todorović zaradiće po 70.000 evra na tezgi u Beču u oktobrufoto: NEMANJA NIKOLIĆ

Pevač je pre nekoliko meseci pevao na privatnom veselju u Smederevu, kod porodičnog prijatelja, a od gostiju i domaćina je tokom veselja dobio čak 50.000 evra bakšiša, kao i dva sata roleks. Kako su tada preneli mediji, Đani je nekoliko puta pevao kod ljudi koji su ga pozvali da uveliča slavlje, a tom prilikom je poveo i najbliže, pa su na veselje krenuli i njegovi sinovi Miloš i Marko, kao i supruga Slađa. Oni su se veselili barabar s gostima, a Trajković je, na kraju, ipak vratio satove gostu koji ga je častio da mu otpeva dve pesme.

Bonus video:

08:43

ESPRESO NA NASTUPU EMINE JAHOVIĆ: Pevačica progovorila o PORODICI, evo šta kaže

(Espreso/Republika)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.