OVDE ŽIVI GRAŠOVA BIVŠA: Zavirite u DOM Danijele Martinović, SAMO ZA ONE SA DUBOKIM DŽEPOM!
Danijela Martinović, Foto: Instagram printscreen/danijelamartinovicofficial

Bogato!

OVDE ŽIVI GRAŠOVA BIVŠA: Zavirite u DOM Danijele Martinović, SAMO ZA ONE SA DUBOKIM DŽEPOM!

Ovakav prostor svako bi poželeo

Objavljeno:

Dom Danijele Martinović odiše jednostavnom elegancijom. Uređen u minimalističkom stilu, odraz je sofisticiranosti i dobrog ukusa.

Posebno je zanimljiv plakar, tačnije, walk in garderober, koji je san svake žene. Svetlo drvo i zatamljeno staklo, Danijela definitivno ume da sa ukusom izdizajnira sve do najsitnijih detalja.

U domu hrvatske pevačice dominiraju nežni, ženstveni tonovi. Pored nezaobilaznih umetničkih slika i fotografija na zidu, Danijela svoj prostor popunjava diskretnim ukrasima.

I za rad i za opuštanje uz knjigu, i za druženje sa prijateljma, ovaj prostor obiluje dobrom energijom.

Danijela je rekla da joj je omiljeno mesto u stanu terasa, u čiji dizajn je sigurno uložila podjednako truda i vremena. Rustični pod od tamnog drveta, ukrasno kamenje i biljke - ovo je mesto za opuštanje i jogu. A pogled - fantastičan!

Podsetimo, raskid Danijele Martinović i Petra Graša potpuno je iznenadio javnost, jer je par nakon tolikih godina delovao i te kako skladno. Nakon 24 godine provedenih zajedno, Danijela i Petar su odlučili da se rastanu, a pevač je ubrzo nakon toga uplovio u bračne vode sa Hanom Huljić. Ovo je sigurno bilo razorno za Danijelu, ali po svemu sudeći, suzama je definitivno došao kraj.

Bonus video:

04:15

Danijela Martinović proslavila 30 godina karijere

(Espreso/Informer)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.