FATALNA PLAVUŠA ZAVRŠILA TEŽAK DRŽAVNI FAKULTET: Istina o pevačicinom obrazovanju NA TACNI
Nikolina Kovač, Foto: Instagram printscreen/nikolina.kovac

diplomirala

FATALNA PLAVUŠA ZAVRŠILA TEŽAK DRŽAVNI FAKULTET: Istina o pevačicinom obrazovanju NA TACNI

Nikolina Kovač školovanje prekinula zbog mikrofona!

Objavljeno:

Pevačica Nikolina Kovač otkrila je nedavno da je diplomirala novinarstvo na Univerzitetu u Istočnom Sarajevu, ali da je i pored velike strasti prema novinarstvu, njena ljubav usmerena ka pevanju bila veća.

Na domaćoj estradi nema mnogo onih koji, pored zavidne pevačke karijere, mogu da se pohvale i visokim obrazovanjem.

Samo nekolicina, pored Zdravka Čolića i Nede Ukraden, ima fakultetsku diplomu, a jedna od njih je i nekadašnja takmičarka "Zvezda Granda", Nikolina Kovač.

Nikolina Kovač
Nikolina Kovačfoto: Damir Dervišagić

Naime, supruga kolege iz "Grandovog jata", Saše Kapora, diplomirala je novinarstvo na Filozofskom fakultetu Univerziteta u Istočnom Sarajevu, a u jednom od svojih pređašnjih intervjua, Nikolina je istakla da iza svakog položenog ispita stoje, kako je rekla, neprospavane noći.

Nikolina Kovač i Saša Kapor
Nikolina Kovač i Saša Kaporfoto: INSTAGRAM/NIKOLINA.KOVAC

No, i pored velike pasije prema novinarstvu, ljubav prema muzici je bila mnogo veća.

- Studije žurnalistike na državnom fakultetu u istočnom Sarajevu sam regularno upisala posle završene opšte gimnazije i stigla sam do treće godine. Posle toga su se desile "Zvezde Granda", preusmeravanje toka stvari iz privatnog života i tada je usledila pauza. Ali sam vrlo brzo nastavila i koristila svaki slobodan trenutak da učim i da polažem ispite, jer mislim da čovek treba da radi na sebi, jer tu definitivno ima posla i uvek treba neka vrsta nadogradnje - pričala je Nikolina, pa dodala:

- Tako da sam pre tri godine položila i poslednji ispit, ali mi je ostao diplomski koji sam stalno prolongirala, ali sam želela da taj ciklus zatvorim i privedem kraju, tako da sam iskoristila prvi slobodan trenutak posle nastupa koje sam imala od Nove godine i konačno završila i diplomirala - napisala je Nikolina ranije na društvenim mrežama.

Bonus video:

01:32

NIKOLINA KOVAČ U PULSU SRBIJE O PORODIČNIM VREDNOSTIMA: Nije bitno šta je na trpezi, već da smo zajedno! Ljubav će SPASITI svet!

(Espreso/Informer)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.