POZNATI GLUMAC OPTUŽEN ZA JOŠ JEDNO SILOVANJE: Ova žena iznela NOVE tvrdnje o Kozbiju
Bil Kozbi, Foto: Profimedia

skandal

POZNATI GLUMAC OPTUŽEN ZA JOŠ JEDNO SILOVANJE: Ova žena iznela NOVE tvrdnje o Kozbiju

Bivši "Plejboj" model Viktorija Valentino tvrdi da ju je glumac silovao pre pet decenija

Objavljeno:

Sud u američkoj državi Kalifornija, u građanskoj parnici, prošle godine je presudio da je glumac Bil Kozbi seksualno napao Džudi Hat, sada 64-godišnjakinju, u Plejboj vili u Los Anđelesu 1975. godine kada je ona bila tinejdžerka i naložio komičaru da joj isplati 500.000 dolara odštete za emocionalne bolove zbog incidenta.

Osim nje, optužbe protiv glumca su nešto kasnije iznele i Lili Bernard, Eden Tirl, Džul Gitens, Dženifer Tomspon i Sindi Led i u Njujorku podnele tužbe protiv njega.

Ipak, tu nije kraj optužbama na račun poznatog glumca.

Kozbija je sada u Kaliforniji tužila i bivši 'Plejboj' model Viktorija Valentino koja tvrdi da ju je glumac silovao pre pet decenija
Kozbija je sada u Kaliforniji tužila i bivši "Plejboj" model Viktorija Valentino koja tvrdi da ju je glumac silovao pre pet decenijafoto: Profimedia

Kako piše "Daily Mail", Kozbija je sada u Kaliforniji tužila i bivši "Plejboj" model Viktorija Valentino koja tvrdi da ju je glumac silovao pre pet decenija.

Viktorija je u četvrtak podnela tužbu Višem sudu okruga Los Anđelesa po novom zakonu koji je ukinuo zastarelost slučajeva seksualnog napada u građanskim slučajevima.

Inače, Lili Bernard, Eden Tirl, Džul Gitens, Dženifer Tomspon i Sindi Led tvrde da ih je glumac zlostavljao u razdoblju od 1969. do 1991. godine, te da je iskoristio poziciju na kojoj se tada nalazio i moć koju mu je pružala da bi napastvovao žene.

 Bil Kozbi
Bil Kozbifoto: Profimedia

Guvernerka je ovim povodom potpisala zakon koji daje rok od godinu dana da se pokrenu stari slučajevi seksualnog napada i silovanja, a ovaj rok je započeo 24. novembra tekuće godine, piše Nova.

Pored kontroverznog glumca, žene su tužile i studio u Njujorku gde je snimana Bilova emisija "Kozbi šou" i "EnBiSi Universal" koji je napravio seriju.

Bonus video:

00:14

SEKA ALEKSIĆ U ESPRESO AKCIJI ZA MINU POŠARAC

(Espreso/Telegraf)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.